Smash

2012 - 2013
7,5 2,1 tys. ocen
7,5 10 1 2096
Smash
powrót do forum serialu Smash

Smash będzie teraz emitowany nie we wtorki, jak to było dotychczas, a w soboty. Za to jest już
pewne, że będziemy mogli zobaczyć wszystkie odcinki tego sezonu.

rox16

Drobne sprostowanie: zmiana dnia emisji dopiero od 6 kwietnia. A co to oznacza dla Smash? Jeszcze mniejszą oglądalność. Widać NBC ten serial w ogóle nie obchodzi.

ocenił(a) serial na 10
rox16

Niestety nie mam NBC. Czekam aż ktoś doda odcinki online. Nie mogę zwiększyć oglądalności a chętnie bym to zrobiła. Agituję i błagam znajomych, by to ogladali, ale nie da się komus narzucic gustu...

nevergonnabe

Ja też nie mam, oglądam zawsze na drugi dzień. W zasadzie było wiadomo, że nie ma szans na kolejny sezon, ale mimo wszystko ciągle miałam resztki nadziei, która to teraz została brutalnie zdeptana :D Przynajmniej wiemy, że Smash będzie nam towarzyszył do czerwca. Szkoda, bo mam wrażenie, że teraz każdy serial jest do siebie podobny, a takiego jak ten jeszcze nie było. Zostaną nam chociaż świetne piosenki. Ja już zamówiłam soundtrack z Bombshell, są tam też piosenki, które dopiero usłyszymy w kolejnych odcinkach.

użytkownik usunięty
rox16

Prawdopodobnie koniec Smash :( http://www.spoilertv.co.uk/images/cache/misc/Cancellation%20Index%202012%20-%202 013/cancel201213_FULL.png