PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616523}

Smash

2012 - 2013
7,5 2,1 tys. ocen
7,5 10 1 2093
Smash
powrót do forum serialu Smash

anulowany:(

ocenił(a) serial na 10

After opening to disappointing ratings in its second season and subsequently getting moved to Saturday nights, ‘Smash’ has now been officially cancelled by NBC.

źródło: http://www.katharine-mcphee.org/

ocenił(a) serial na 9
nevergonnabe

no nie! cholera, a tak lubiłam ten serial :(

nevergonnabe

Niesamowicie mi przykro. Wręcz się poryczałam gdy się o tym dowiedziałam i potem czytając komentarze fanów i aktorów. Eh, wielka szkoda, ale cóż, ja na pewno obejrzę każdy sezon jeszcze kilka razy, zostaje nam świetna muzyka no i finał przed nami! Wiem, że fani walczą o to żeby inna stacja przejęła serial (Showtime, Fox, Lifetime), ale raczej szkoda sobie robić nadzieję, bo szanse są znikome. Jednak trzeba przyznać, że SMASH ma może nie ogromną, ale bardzo oddaną grupę fanów ;)

ocenił(a) serial na 7
nevergonnabe

Słabo, że odwołali go. Bardzo fajny serial, gdzie muzyka była największym plusem. W prowadzeniu historii trochę nawalali (np. Kyle ostatnio), ale był on "jedyny w swoim rodzaju"

AbbyS

Tego się nikt nie spodziewał, że Kyle tak skończy. Raczej wątpie by inna stacja przejęła Smash. I się nie oszukujmy, 1 sezon miał najmniejszą oglądalność powyżej 5mln a 2 sezon nawet 5 nie dobił

ocenił(a) serial na 7
luke9471231941

Przejęcie przez inną stację jest wątpliwe. A co do Kyle'a to jakoś odniosłam wrażenie, ze był tylko jako taki sidekick do Jimmego i po to by zginął, pozwalając by cały odcinek większość zastanawiała się nad swoim losem. Już lepszy był Peter

luke9471231941

Ja też wątpie, ale takie rzeczy się zdarzały. Są seriale z oglądalnością powyżej 2 mln i lecą przez 9 sezonów. Śmierć Kyle'e to dobry sposób na domknięcie wszystkich wątków przed końcem sezonu. Poza tym bardzo pachnie mi to Rentem i historią Larsona, a wiemy, że nasz showrunner jest fanem i nawet spotykał się z Anthonym.