PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=96165}

Smerfy

Smurfs
1981 - 1990
7,8 52 tys. ocen
7,8 10 1 52498
7,7 20 krytyków
Smerfy
powrót do forum serialu Smerfy

tabela

ocenił(a) serial na 9

która z obecnych wieczorynek jest najlepsza która najgorsza o to moja tabela
1.mój przyjaciel królik
2.garfield i przyjaciele
3.moi przyjaciele tygrys i kubus
4.farma orsona
5.smerfy
6.miedzy nami bocianami
7.rodzina rabatków

ocenił(a) serial na 9
xxKasiurkaxx

a jaka jest wasza tabela

ocenił(a) serial na 7
xxKasiurkaxx

Zacznijmy od tego, że te bajki, które zostały wymienione to jakieś nowe gówniane bajeczki, i dlatego wszystkie są najgorsze. Najlepszymi bajkami to są np. "Zaczarowany ołówek", "Reksio", "Muminki", "Gumisie", "Wilk i Zając" "Kubuś Puchatek" (ale tylko ten gdzie Kubusia czytał pan Kociniak), ale Ty dziecko takich bajek pewnie nie pamiętasz w ogóle, tylko żyjesz już niestety w erze jakiś porąbanych Olinków i innych Tabalug i te bajki zamiast bawić i uczyć dzieci to je straszą (np. Tabaluga) i robią z dzieci kretynów... Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 9
Jedras992

na tej stronie ludzie majq ułozyc tabele , która z bajek jest najlepsza a nie wymieniac bajki 20 wieku a co do tych bajek co wymieniałes to wszystkie pamietam

ocenił(a) serial na 7
xxKasiurkaxx

A co bajki z 20 wieku są gorsze czy co?

ocenił(a) serial na 9
Jedras992

nie sq gorsze tylko ludzie tak mówiq bo ich nie oglqdali

ocenił(a) serial na 7
xxKasiurkaxx

To zrób tabele najlepszych, normalnych bajek, które miały sens... A nie jakiś nowoczesnych dziadostw... :)

ocenił(a) serial na 9
Jedras992

jak tak bardzo chcesz to zrób nie mam nic przeciwko

ocenił(a) serial na 8
xxKasiurkaxx

"1.mój przyjaciel królik
3.moi przyjaciele tygrys i kubus" -to sa takie bajki bez animacji tylko z jakimis pluszakami czy kukielkami? nie jestem pewny
ale jesli mam racje to zawsze mnie takie wkurzaly
mialem chyba cos pod 20lat i chcialem obejrzec kubusia puchatka w niedziele o 19:D (co poradzic, sentyment;p)
wlaczylem tv, w programie pisalo ze ma byc puchatek
patrze a tam jakies pluszakowe swinstwo i to dla naprawde malutkich dzieci chyba
jak to jest to, to mam zal za zepsucie kubusia;p

garfield jesli to ta bajka co mysle a nie jakis nowy wynalazek to byl nawet fajny

smerfy oczywiscie klasyka, zawsze bede mile wspominal( z tym ze te stare smewrfy, pozniej wprowadzili jakies smerfy-nastolatki, chyba dziadka smerfa itp itd i od pewnego czasu zrobilo sie juz do dupy)

reszty niestety nie znam z tej tabeli

za to niestety brakuje tych wg mnie najlepszych bajek, tych ktore zawsze bede pamietal
np
gumisie,brygada rr, kacze opowiesci, muminki, kubus puchatek...

a tak z ciekawosci, ile masz lat?