Ja też! Miejmy nadzieję, że twórcy serialu godnie wykorzystają ten rewelacyjny koncept i "urealistycznią" pociąg, który w filmie wydawał się chaotycznie rozplanowany
Jest zwiastun!
https://www.youtube.com/watch?v=7lFMpmwn_hQ
Więcej najnowszych zwiastunów: Facebook Trailery Srailery
Poprzedni zwiastun ściągnęli z sieci. Dziś pojawił się następny...
https://www.youtube.com/watch?v=fVMF7tz-20c
A co niby uniemożliwi mi obniżenie oceny po premierze (jeżeli serial okaże się niewypałem)?
Uwielbiam film. Raczej serial przypadnie mi do gustu.
Rany, rany, taka dzisiejsza polska młodzież i jej umizumi... Raczej lipnie mej emeryturze to wróży... :(
Jestem pewny, że na emeryturze będziesz mógł nadal marnować swój czas. Tak jak teraz. :P
Nie tak jak brak szacunku do czasu, który marnujesz w niezbyt wyrafinowany sposób.
Jest mi niezmiernie przykro iż masz problem z niską samooceną, którą próbujesz usilnie podnieść w jakiejś absurdalnej dyskusji... właściwie o niczym.
Przestań być nolifem. Zacznij "marnować" czas w jakiś konstruktywny sposób. :P
To, że nocny dyżur jest lepiej płatny nie znaczy, że muszę zajmować się pracą. Państwo nie upadnie, a podatnik nie zbiednieje jak sobie harkonen Internetu posmakuje służbowego. Dorośniesz - zrozumiesz.
Ależ oczywiście. "Nocny dyżur". Możesz to tak nazywać.
Już nie będę kontynuować tej dyskusji. Stała się zbyt żałosna.
Nie szczekaj, ciesz sie, że jesteś moim pierwszym filmwebowym klaunem, który ocenia produkcję przed premierą / seansem. A dyżur spokojny...
Uhm, to akurat strasznie nudne, że najgłupsi z pętaków w netach zawsze są najbardziej przekonani, że trzeba być ich fanami, by się z nich śmiać.
Kondolencje opiekunom przekazałeś?
Ojej, co miałoby zaboleć? Twoja pomyłka? Mnie? Spytaj mamy, czy sądzi, że twoje idiotyzmy bolą ludzi z netów.
Oj gdybyś nie widział istniejącego, to wystarczyłby okulista, ale jak widzisz tyle nieistniejącego to wypada się udać do psychiatry.
I poważnie był ktoś kogo twój dziecinny trolling zabolał? omg, chyba ci tak napisali, bo był dzień dziecka
O, znów jeden trollpost skopiowany.
Są dwa rodzaje trolli. Trolle drugiego rodzaju przynajmniej przejmują się tym, by nie sprawiać wrażenie intelektualnych zer, więc nie kopiują trollpostów. :)
Nie, w oczywisty sposób kłamiesz, żeby mnie sprowokować. Nie masz z tego zupełnie radości, bo ja się nie daję sprowokować. :D
Przepraszam, ale pierwszemu trollowi w moim życiu to mogło wyjść, tysięcznemu nie wyjdzie.