ogladam to i ogladam i Zzzzzzzzzzzzz
jeszcze raz dl;a przedszkolakow i dzieci z podstawowki
moze za malo krwi xD za duzo bla bla jestem fajny a tez a ja nie i co z tego???
podstawowe motto(moje) anime bez krwi to lipne anime
Znaczy że co jeśli nie zobaczysz krwi w filmie, animie lub grze skreślasz to na starcie. Mam nadzieje że w u ciebie w życiu tak nie jest i nie musisz się ciąć żeby ci się nie nudziło.
Druga rzecz że wersja anime jest bardzo zmieniona w stosunku do oryginału.
Manga jest dużo ciekawsza.
W SL nie ma krwi? Jak to nie?
Np. gdy Death The Kid zostaje pocięty przez Faraona w tej piramidzie, gdy go poznajemy. Tam całkiem nieźle krwawił? Zresztą jeśli dla Ciebie anime bez krwi jest od razu beznadziejne, to sorry ale uważam Cię za skończonego idiotę ;]
Anime trzeba postrzegać jako sztukę a sztuka lubi innowacje , tak samo jak anime dlatego jeżeli patrzymy na anime w którym cały czas leje się krew zaczyna nam się to nudzić ,a Soul Eater jest od tego odskocznią.to nie jest anime dla małych dzieci ponieważ nie są w stanie zrozumieć sensu Soul Eater a po drugie tylko idiota nie potrafi dostrzec jaką prace twórcy tego anime wykonali,animacja w tym anime jest najlepszą jaką widziałem...Głosy są genialnie dopasowane do osobowości postaci.
na początku nie podobała mi się kreska, ale oglądałam właśnie dla animacji(która jest naprawde niesamowita, nie w kółko pokazywane dwie klatki, tylko całkowita płynność, nie do końca wiedziałam jak to ująć ale chyba wiadomo o co chodzi) potem byłam załamana, że to już koniec
fakt ta łopatologia czasem jest bardzo męcząca i psuje klimat ale to chyba dlatego że rzeczywiście serial adresowany do młodszych widzów albo może to jakaś różnica kulturowa... i japanesy tak lubią mieć wszystko wyłożone zamiast wysilić czache
Więc od czego tu zacząć...jeżeli kochasz krew czyli anime gore to polecam :
Elfen lied
Shiki
Higurashi no naku koro nii