PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=657154}

Spartakus: Wojna potępionych

Spartacus: War of the Damned
2013
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 39381
8,8 5 krytyków
Spartakus: Wojna potępionych
powrót do forum serialu Spartakus: Wojna potępionych

Mistrzostwo świata!!!

ocenił(a) serial na 10

Genialny serial!!!Jak dla mnie jeden z najlepszych wszechczasów. Klimt,dobór
aktorów,dialigo,zdjecia,muzyka po prostu 11/10!!!Wszystkie sezony po prostu rewelacja a za dobór
drugiego aktora w roli spartakusa i nie zakończenie przedwcześnie serialu po prostu OSCAR!!!

ocenił(a) serial na 9
Tedi28

zgadzam się :D

użytkownik usunięty
Tedi28

Siedzę sobie spokojnie, oglądam puls, widzę reklamują jakiś nowy serial - coś o Spartakusie?, myślę co to zaś za badziewie będzie a co tam oglądam. I jakie zaskoczenie - super serial.

ocenił(a) serial na 9

z początku byłaś nastawiona sceptycznie,a teraz realistycznie :D

użytkownik usunięty
Agron334

Teraz jestem zachwycona i nie ma niczego lepszego jak miłe zaskoczenie

ocenił(a) serial na 9
Tedi28

Jestem świeżo po finale. To, co zobaczyłem to po prostu... ŁAŁ! No tego się nie da opisać. Bardzo mi się podobał! Z każdym sezonem była tendencja zwyżkowa w mojej ocenie i bardzo się cieszę, że został zakończony od początku do końca. Kiedy po pierwszym odcinku byłem sceptycznie nastawiony do tego serialu, efektów, wielu scen erotycznych tak teraz stwierdzam, że w jakim innym serialu jak nie w tym to pasuje. Efekty w 1 sezonie faktycznie były trochę gorszej jakości, ale trzymały poziom, bo w późniejszych sezonach to były prawie na poziomie kinowym. Nie dało się zauważyć, że wszystko to było kręcone w studiu na green screenie, więc wielkie brawa dla twórców za ich wysiłek i ciężką pracę, bo się opłacało!
Btw. tak się zastanawiam jak na Pulsie zrobili ocenzurowaną wersję, bo wiem że była i taka i taka. Trochę to śmieszne, bo tak nagie kobiety prawie przez cały czas się przewijają, więc chyba z ciekawości kiedyś zobaczę :D

ocenił(a) serial na 9
sz_szostak

Zgadzam się z tb,mega serial w chuj,co prawda mogliby trochę ograniczyć tych scen erotycznych bo tylko niszczyły ten znakomity serial.