O ile początek mnie wciągnął i był całkiem zabawny, o tyle w dalszych odcinkach zaczęła mnie potwornie irytować główna bohaterka. Poznajemy ją jako pewną siebie, niesamowicie ambitną i pełną samodyscypliny dziewczynę, natomiast po kilku odcinkach staje się coraz głupsza, aż w końcu nie można patrzeć na to, jaką jest kretynką. Jeśli ktoś oglądał School Rumble /a polecam/, to wystarczy, że porównam główną bohaterkę z Tenmą - tak mniej więcej zachowuje się Hikari przez ponad połowę serii. I nie jest to bynajmniej plusem. Tym bardziej, że sama fabuła niezmiennie przywodzi na myśl Ouran High School Host Club, które to jest zdecydowanie lepszym anime.
też mi się to skojarzyło z Ouran, główne bohaterki co prawda różnią się charakterami, ale chodzi o to samo ;p grupę przyjaciół i ich przygody
Aczkolwiek Hikari jest głupawa, to fakt, jednak ją bardziej polubiłam niż Haruhi, tak samo z Keiem- Tamaki to idiota, słodki, ale jednak idiota xD . Obydwa anime przypadły mi do gustu, podobała mi się postać Tadashiego i Yahiro. Ojciec Keia mnie po prostu rozwalał. Pokazane jest też, że jak się ma pieniądze to wcale to nie oznacza łatwiejszego życia. Wkurzała mnie głupota Hikari. Przyjemne i lekkie, obejrzeć można dla oderwania się ; )
Ojciec Keia? A co z ojcem Haruhi? xD
Nie wiem które lepsze ponieważ mnie na równi wkurzali Hikari i Tamaki. Zakończenie w obu było denne ale jakoś całość mimo wszystko fajnie się oglądało.
I jeden i drugi byli niesamowici xD Jeden dziecko, drugi też tak trochę xD
Hikari już chyba taka po prostu jest. :P Klapki na oczach i jeden wyraz przed sobą - RYWALIZACJA xD
A Tamaki jest no.. tego.. idiotą no.. xD