czy oni są ludźmi?
można się nad tym zastanawiać patrząc nie tylko na Kei`a czy Hikarii, chociaż oni oczywiście plasują się gdzieś daleko daleko przed resztą ale czy głos Megumi [i nadzwyczajne środki jego ochrony] przypadłość Jun`a, podejście Ryuu do zwierząt [zwłaszcza ost. ep z mastifem neapolitańskim] czy Akira wykopująca Tadashiego na odległość kilku metrów [i jego powrót w idealnym stanie przy następnym ujęciu] mieszczą się w granicach tego co przyjmujemy za normalne?
Ha ha masz rację to normalne nie jest ale można chyba przyjąć że stwórcy tego anime tak właśnie widzą prawdziwy, normalny świat. Szkoda tylko że ja nie widuję takich rzeczy na co dzień... ani tak nie umiem.
każdy miał coś nadzwyczajnego ( pewnie dlatego to oni byli S.A ) , Ryuu mnie rozwalił tekstem ,, kocham wszystkie ssaki " ( z takim tłumaczeniem się spotkałam ). Hikari swoją nie-delikatnością, Kei wytrzymałością trybu życia, Akira herbatką, Tadashi ilością pochłanianego jedzenia, Megumi głosem i tabliczkami ( że jej się chciało to pisać wszystko.. ), Jun ,,chorobą " xd