Naprawdę świetnie się to ogląda, odcinki z Walczakiem oraz Wach są wprost wyśmienite.
To jeden z niewielu polskich seriali który da się oglądać.
Stawiam tą produkcję obok serialu "Kobra 11 - Oddział Specjalny", to są dwa moje ulubione seriale i nie wstydzę się tego.
Właśnie to jeden z wielu paradokumentów co nie da się oglądać, to nie jest żaden serial tylko jakuś głupi paradokument . A te głupie paradokumentalne wstawki są tak denerwujące, że nie chce się tego oglądać . Prosze nie porównywać tego czegoś do serialu Kobra, bo to jest prawdziwy serial jaki ma być bez tych zbędnych paradokumentalnych wstawek .
Serial był naprawdę dobry, dopóki nie zaczęli mieszać z obsadą i wstawiać coraz bardziej irytujących bohaterów. A już ta blond pinda co na kontrolę przyszła jest tak potrzebna, jak dziura w moście.
Zgadzam się całkowicie, a mnie irytuje postać Górskiej- Magdalena Margulewicz - aroganckiej blondi, która zachowuje się jakby pozjadała wszystkie rozumy, a jest świeżakiem w zespole.
Akurat Latoszek jest bardzo fajna i dobrze zagrana. Najlepsza para to zdecydowanie Adam i Marysia. Górska okropna. Ewa była super, Bolo (niepotrzebne te wątki jumorystyczne, ma bardzo ciekawą pracę i na tym bym się skupiła), Radek.
Naprawde porownujesz Kobra 11 - Oddział Specjalny do Sprawiedliwi - Wydział kryminalny !?? Naprawe to porownujesz !!?
Coś fantastycznego. Oczywiście nie wszystko. PAULINA WACH, KUBA WALCZAK, BOLEK KOWALSKI ze STEFANEM to nawet nie ekstraklasa, to seria A we Włoszech, Hiszpanii, czy Anglii. Te ich odzywki, zachowania to coś wspaniałego. Fajnie się to ogląda.
Coś na minus. Bruno Sawicki czy Krzysztof Kopczyk to chyba liga okręgowa.
Na pewno trzeba odchudzić w tej chwili Walczaka, zrobiła się z niego piłeczka.
Pozdrawiam całą obsadę serialu i czekam na więcej.
Kopczyk to się jeszcze jakoś obronił, ale ta nowa parka żółtodziobów, to niestety lipa.
Głównie obsadowa.
Akurat Kopczyk to razem z Latoszek najfajniejsza para w serialu. Wach i Walczak nudzą mnie już, a wątek Górskiej i tego nowego grubasa (bodajze Gawlik) pomijam, bo tam się przewija ten palant ciota Jawor, ktorego nie trawię.
Zgadzam się z Tobą. Jak widzę Jawora z Górską przełączam serial ( nie wiem jak można ich trzymać w tym serialu - żenada). Walczak i Wach nieźle. Latoszek i Kopczyk też dla mnie najfajniejsza para. To jest moje skromne zdanie na temat obsady serialu. Pozdrawiam
" Akurat Kopczyk to razem z Latoszek najfajniejsza para w serialu. "
Bez jaj. Chyba, że traktowani komediowo.
Byłem i jestem bardzo sceptyczny wobec paradokumentów i nawet nie chciałem by ktokolwiek zawracał mi zadek jakimkolwiek paradokumentem...do czasu gdy przypadkowo obejrzałem fragment Sprawiedliwych. Jakie to jest dobre! Aż nie chce mi się wierzyć, że to Wrocław, Polska, a nie serial z Hollywood. Owszem, czasem trafi się nieco gorsza historyjka co jest nieuniknione przy takiej szybkości produkcji, ale generalnie mamy tu 44 minuty ciekawej historii kryminalnej...codziennie...od poniedziałku do piątku. Wielki szacunek dla produkcji, jak dla mnie to najlepszy europejski serial kryminalny 2024 roku.