1.sezon super, ale w drugim..WTF? Te same zadania? I co, nie mordują ich? Udają że są zabijani!? I nie jest to już serial fabularny tylko reality show? k.wa
Ale...to, co teraz wyszło to(chyba)nie jest sezon 2. Pokazuje, że drugi sezon wyjdzie dopiero w 2024r.
Bardzo latwo jest sie polapac, ze nie jest to 2 sezon, bo po pierwsze jest za duzo amerykanow, a w oryginale byli sami azjaci. A po drugie bylby widoczny sezon 1, a tutaj tego nie ma. No i byloby wyraznie napisane Squid game DWA
Ja czekam na dwójkę. Na początku nie chciałam oglądać, bo na prawdę nie po drodze mi z jakimkolwiek kinem azjatyckim- tzn. chińskim czy koreańskim (skośnookim). Ale obejrzałam ze względu na aferę wokół filmu, no i nie zawiodłam się. Mocne, ale na prawdę ciekawie zrobione ;)
Po prostu ludzie- rodzice- zaczęli robić aferę, że ten film jest zbyt brutalny dla dzieci i chodziło o bojkotowanie produkcji. No cóż, nie wszystko jest dla dzieci i nie wszystko dzieci muszą oglądać.
Jest brutalny to prawda,ale chyba bojkot nic nie da. Raczej szanse są znikome jeśli, to kura znoszące złote jajka.
To było wówczas, gdy film się ukazał ;) ale tak jak mówię, rodzice beznamiętnie pozwalają oglądać dzieciom co jest w streamingach a potem bulwersacja. Gdy byłam w kinie na filmie SYN KRÓLOWEJ ŚNIEGU, to kobieta wyszła oburzona w środku filmu z ośmio?latką, bo nie dla dzieci. Trudno.
Jeśli ktoś lubi mieć niespodzianki i niesprawdza na co idzie do kina.To można przeżyć szok :D Być może mało ludzi sprawdza co będzie oglądać.Niemożna winić rodzica tylko dla tego ,że zasugerował się "Królową śniegu" może od tego momentu ten rodzic sprawdza na co idzie z dziećmi do kina.Jednak co racja to racja, dziecko ogląda co chce a rodzice mają spokój
wiem że 10 miesięcy temu ale spróbuje napisać :) - tak to jest jak się ma rodzica debila który nie czyta od ilu lat jest dany serial/film, więc bojkot tak lekko z dupy jest ale czego oczekiwać od debilów czy amerykanów z iq-10