Jak tu nie skoczy na ponad 8 to ja nie wiem co jest z widownia w tym kraju nie tak, ech Tasiemiec z Papieru ma ocenę lepszą niż seriale które go nosem wciągają
Panie złoty, jesteś na filmweb od lat widzę, a jakbyś przegapił że ambitne perełki tu zbierają noty w okolicach 5/10, bo nowoczesny telewidz nie lubi żeby było pesymistycznie, skomplikowanie lub nonkonformistycznie.
Są ludzie, którzy za to, że bohaterowie mówią po koreansku dadzą mu note 2,a za to że w innym serialu mówią po hiszpańsku dadzą 9. Nie ma co się napinać ocenami na fw bo można posiwiec (vide oceny filmów horror z nowej fali typu the vvitch). Just enjoy the show.
6,6 dla wiedźmy. Nawet nie wiedziałem że to tak spadło :O Przecie podobną ocenę mają filmy papryka XD Ja pierdoIe gdzie ja się udzielam, chyba trzeba by zrobić to co kilku użytkowników sugerowało dawno temu i przestawić się na inny portal filmowy.
Może dlatego, że La Casa że Papel był pierwszy, co prawda zszedł już na psy, ale pierwszy sezon był ciekawy, a squid gamę przez to, że powstało później wydaje się bardziej wtórne.
Sorry ale nie wierzę że koreańska produkcja zejdzie na takie psy, pozatym serial ocenia się jako całość a nie za 1 dobry sezon. Ja jakoś gotowi ocene w cholere obniżyłem.
Ale był zupełnie o czymś innym. Jeśli chodzi o survival games to fakt, pierwszy nie jest ale tak samo domek z papieru nie był pierwszy jeśli chodzi o napady XD