JAKIM CUDEM GLOWNY BOHATER NIE ROZPOZNAL LIDERA W GRZE Z NR 1, SKORO W OSTATNIM ODCINKU WIDZIAŁ GO BEZ MASKI W LIMUZYNIE PO WYGRANEJ GRZE?
Aż specjalnie włączyłam ten odcinek i owszem gracz nr. 1 ściągnął maskę, ale główny bohater cały czas miał zasłonięte oczy. Więc jego twarzy nie widział.
Ok, możesz mieć rację. Można byłoby się doczepić również głosu. Głos w maskach tych czerwonych się zmienia, lidera też, ale w samochodzie maskę miał ściągnięta, więc mógł rozpoznać głos. Choć wiem, że od poprzedniej rywalizacji minęło kilka lat, to zważywszy na jego obsesję, mógł się "domyślić"
Wyglądają zupełnie inaczej ! Każdy z ważnych bohaterów jest totalnie inny. zmien okulary !
Dokładnie,dla mnie Azjaci wyglądają identycznie z.malymi wyjątkami więc dopiero po jakimś czasie kumam kto kim jest
Ja się zastanawiam jakim cudem 456 nie skapnął się że 001 może być ktoś z organiztorów skoro poprzednio ten numer miał staruch
A czy ten organizator nie był czasem pierwszą osobą która wygrała tą “ grę” ? I nie jest bratem policjanta?
Dokładnie jest on jednym z wygranych, może pierwszym, jest liderem i bratem policjanta.
W zasadzie po co szuka go ten młody policjant. Przecież wie, ze liderem jest jego brat. wydaje mi się ze 2 sezon jest jeszcze lepszy od 1.