Squid Game (2021-2025)
Squid Game: Sezon 2 Squid Game sezon 2, odcinek 4
odcinek Squid Game (2021-2025)

Squid Game | Sześć nóg

Six Legs 1h 2m
7,0 1,7 tys. ocen
7,0 10 1 1677
Squid Game
powrót do forum s2e4

JAKIM CUDEM GLOWNY BOHATER NIE ROZPOZNAL LIDERA W GRZE Z NR 1, SKORO W OSTATNIM ODCINKU WIDZIAŁ GO BEZ MASKI W LIMUZYNIE PO WYGRANEJ GRZE?

Psacha

Aż specjalnie włączyłam ten odcinek i owszem gracz nr. 1 ściągnął maskę, ale główny bohater cały czas miał zasłonięte oczy. Więc jego twarzy nie widział.

Trefel

Ok, możesz mieć rację. Można byłoby się doczepić również głosu. Głos w maskach tych czerwonych się zmienia, lidera też, ale w samochodzie maskę miał ściągnięta, więc mógł rozpoznać głos. Choć wiem, że od poprzedniej rywalizacji minęło kilka lat, to zważywszy na jego obsesję, mógł się "domyślić"

Psacha

Jakim cudem ja go nie rozpoznałam?

ocenił(a) serial na 7
Misia404

oni wszyscy wyglądają tak samo xD

ocenił(a) serial na 7
kamil665544

Wyglądają zupełnie inaczej ! Każdy z ważnych bohaterów jest totalnie inny. zmien okulary !

ocenił(a) serial na 10
kamil665544

Dokładnie,dla mnie Azjaci wyglądają identycznie z.malymi wyjątkami więc dopiero po jakimś czasie kumam kto kim jest

ocenił(a) serial na 8
kamil665544

Mam to samo

ocenił(a) serial na 8
kamil665544

Dokladnie. Jakby oglądać Gwiezdne Wojny gdzie grają sami szturmowcy :)

ocenił(a) serial na 8
Psacha

Ja się zastanawiam jakim cudem 456 nie skapnął się że 001 może być ktoś z organiztorów skoro poprzednio ten numer miał staruch

ocenił(a) serial na 8
Psacha

A czy ten organizator nie był czasem pierwszą osobą która wygrała tą “ grę” ? I nie jest bratem policjanta?

ocenił(a) serial na 8
azlotko

Dokładnie jest on jednym z wygranych, może pierwszym, jest liderem i bratem policjanta.

ocenił(a) serial na 8
szakal2012

W zasadzie po co szuka go ten młody policjant. Przecież wie, ze liderem jest jego brat. wydaje mi się ze 2 sezon jest jeszcze lepszy od 1.

ocenił(a) serial na 8
szakal2012

Nie wiem, czy zauważyliście, że modne są wątki LGBT+, normalnie przesadzają reżyserzy, tak na siłę coś wrzucają, ale tutaj fajna była postać.