Squid Game: Sezon 2 Squid Game sezon 2, odcinek 7
odcinek Squid Game (2021-2025)

Squid Game | Przyjaciel czy wróg

Friend or Foe 1h
6,4 2,0 tys. ocen
6,4 10 1 1999
Squid Game
powrót do forum s2e7

Główny bohater chyba zapomniał, że w poprzedniej grze był szpicel, więc w tej też prawdopodobnie jest. Nie rozumiem, jak nie mógł się kapnąć, że ten jego "ziomal" to nadzorca albo ktoś kto ma za dużego farta i może być podejrzany

ocenił(a) serial na 6
Mistrzak

W pewnym momencie Lider mówi swoje prawdziwe imię i widać, że główny bohater powoli łączy fakty. Mam nadzieję, że on tylko udaje głupka i przez te 2 lata obmyślił genialny plan niczym Profesor z LCDP.

ocenił(a) serial na 9
McGyverPL

Kiedy podał swoje imię? Była scena, gdy podał imię głównego bohatera, ale udało mu się z tego wybrnąć.

ocenił(a) serial na 6
caramilla

Była scena gdzie się wszyscy przedstawiali. Nie pamiętam w którym odcinku.

McGyverPL

Podał mu fałszywe imię (Yeong-il), a tak naprawdę nazywa się In-ho Hwang, co wiemy od jego brata - policjanta. Ale to i tak nie ma żadnego znaczenia, bo główny bohater nie poznał nigdy jego prawdziwego imienia. Znał go tylko jako "Lidera".

ocenił(a) serial na 6
dirt16

Czyli pomyliły mi się imiona, ale policjant gdy mówił, że szuka brata to podał jego imię. Oczywiście główny bohater nie wie, że brat policjanta i Lider to ta sama osoba, ale jakieś podejrzenia powinien mieć.

ocenił(a) serial na 8
McGyverPL

Tak to zaplanował że jego cała grupa zginęła przez niego a z nim samym niewiadomo nawet co. Nie ździwie jak się jak pierwsza scena 3 sezonu to główny bohater związany gdzieś w podziemiu bo tak to jest w tych serialach

ocenił(a) serial na 6
McGyverPL

ciężko lubić 456 . obmyślał 2lata plan , który polegał na tym że wpadnie sobie na igrzyska śmierci i namówi ludzi żeby zrezygnowali i w ten sposób zrobi na złość organizatorom. potem ups , jego plan się nie udał, więc wymyślił szturm na sterownie, kiedy usłyszał że strażników jest przecież więcej to powiedział : ale ich zaskoczymy. dziwne że zaskoczeni strażnicy nie zaczęli od razu się poddawać. ogólnie uważam że scenarzyści dorównują poziomem inteligencji graczowi 456

ssijjajo

Ogólnie 456 zawsze był debilem, a potem stał się debilem z kasą. Przykładem może być to, że trzymał 45,6 miliarda legalnej gotówki w pokoju i pokazywał ją ludziom średnio godnym zaufania.

ssijjajo

Plan był taki, że miała tam wpaść ekipa najemników, ale organizatorzy gry dzięki wtyczce w grupie poszukiwawczej zlokalizowali w jego zębie nadajnik.

ocenił(a) serial na 8
McGyverPL

Tak to zaplanował że przez niego grupa została zabita a znin m

Mistrzak

ogólnie ten serial ma sporo niedociągnięć, w sytuacjach gdy to twórcom na rękę to bohaterzy są mądrzy a gdy oczywiste kropki mają się połączyć to nagle stają się jak dzieci we mgle naiwne

ocenił(a) serial na 8
Mistrzak

Cześć po dłuższych przemyśleniach myślę że bohater albo jest głupi albo jest zdeterminowany 
Kiedy jego ludzie zostali złapani przez rekrutera na pewno mu w czasie przesłuchania wyjawili kto ich wynajął i w jakim celu pewnie protagonista powinien odpuścić sobie poszukiwanie lidera albo  zmienić strategię 
W mojej opinii nie rozważnie powiedział o Dalgonie w tym pogorszył swoją wiarygodność mogę być w błędzie ale nie powiedział o tym że na ścianach są wymalowane gry które się mogą odbyć czy tego nie zauważył kiedy grał po raz pierwszy mógł powiedzieć kilku osobom Że dwa lata temu gry w które grałem były namalowane na ścianie 
Zaufał liderowi bo potrzebował sojuszników a facet który potrafi walczyć może być przydatny mógł też pomyśleć że gracz 001 usłyszał jego imię jak gadał z kumplem 
Fabularnie dla mnie bohater ma olbrzymiego farta w pierwszym sezonie by zginął w  czerwone zielone   

W ostatnim odcinku drugiego sezonu decydując się na szturm wkopał wszystkich którzy chcieli odejść gdyż kółka mają teraz przewagę

Mistrzak

001 w pierwszym sezonie. Zobaczył, że był tym kim jest. W drugim sezonie znowu ufa 001. Przez pewien czas mys

Mistrzak

001 w pierwszym sezonie. Zobaczył, że był tym kim jest. W drugim sezonie znowu ufa 001. Przez pewien czas mys

ocenił(a) serial na 9
Mistrzak

Po jakich dowodach, poszlakach miałby się kąpnąć? Słucham pomysłów.

ocenił(a) serial na 6
Rockman92

Chociażby po tym, że znał jego imię, mimo, że 456 nikomu się nie przedstawiał.