Squid Game: Sezon 3 Squid Game sezon 3, odcinek 6
odcinek Squid Game (2021-2025)

Squid Game | A ludzie...

Humans Are... 55m
6,1 628  ocen
6,1 10 1 628
Squid Game
powrót do forum s3e6

Już gdy zostali na arenie jedynie 456, 333 i dziecko, miałam nadzieję, że Gi-hun zaproponuje 333 przerwanie gry i remis, tak jak to zrobił w pierwszym sezonie. To samo mógł zrobić, gdy został sam z dzieckiem. A tym razem nawet nie wziął pod uwagę takiej możliwości, co było kompletnie bez sensu.

ocenił(a) serial na 8
Kate_1998

Remis raczej nie wchodził w grę. O to w tej konkurencji chodziło

Szymon1012

W pierwszym sezonie Gi-hun zapropoponował remis graczowi, który z nim walczył w finale (już podczas gry). Powołał się na zapis z regulaminu, który mówił, że grę można przerwać, jeśli większość wyrazi na to zgodę. Tę samą zasadę mógł zastosować, gdy został na arenie z dzieckiem i z graczem 333, lub gdy był już tylko z samym dzieckiem. Dziecko "wstrzymałoby się" od głosu, więc byłby 1/1 głosów za przerwaniem gry - w ten sposób Gi-hun mógł uratować i siebie, i dziecko.

ocenił(a) serial na 8
Kate_1998

Hej mogę być w błędzie gra musiała być ukończona 
Youtuber zaczął walczyć nie aktywując rundy 
Gi Hun  po śmierci youtubera  by przeżyć musiał zabić niemowlę 

Peredur

W pierwszym sezonie Gi-hun zapropoponował remis graczowi, który z nim walczył w finale (już podczas gry). Powołał się na zapis z regulaminu, który mówił, że grę można przerwać, jeśli większość wyrazi na to zgodę. Tę samą zasadę mógł zastosować, gdy został na arenie z dzieckiem i z graczem 333, lub gdy był już tylko z samym dzieckiem. Dziecko "wstrzymałoby się" od głosu, więc byłby 1/1 głosów za przerwaniem gry - w ten sposób Gi-hun mógł uratować i siebie, i dziecko.

ocenił(a) serial na 6
Kate_1998

Mnie zastanawia czemu oni po prostu nie przenieśli tych zwłok (z drugiej platformy) na ostatnią platformę. Potem wystarczyło wcisnąć guzik i zrzucić typa. Cała trójka by przeżyła. No chyba, że była zasada, że nie można tak zrobić...

McGyverPL

Z tego, co zrozumiałam, trzeba było wyeliminować minimalnie 3 graczy, przy czym co najmniej jeden musiał być wyeliminowany na każdej platformie. Wyeliminowanego gracza z poprzedniego poziomu nie można było wyeliminować powtórnie.