PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=132913}

Stalowy alchemik

Hagane no renkinjutsushi
2003 - 2004
8,0 15 tys. ocen
8,0 10 1 15396
8,5 4 krytyków
Stalowy alchemik
powrót do forum serialu Stalowy alchemik

Leci na hyper

ocenił(a) serial na 10

Mam książkę o alchemi leżała i nie czytałem bo nie miałem za bardzo ochoty ale z każdym odcinkiem coraz bardziej chce sobie przeczytać.Oglądam od pierwszego odcinka i muszę przyznać że jest naprawdę spoko.Walki są ciekawe a najbardziej mnie ciekawią te postacie homunkulusy czy jakoś tak każda z tych postaci to jeden z siedmiu grzechów głównych.Np.gluttony ten co szamie ludzi to obżarstwo nie będę pisał o nich więcej jak ktoś chce wiedzieć więcej to niech wniknie w ciekawostki a pozatym sporo przygód fajne postacie uśmiałem się czasami nieźle a czasami mimo tego że mam 23 lata zszokowałem się zabijaniem ale to wkońcu anime można wszystko.Zianie jest z tego dużego pułkownika i tego co mówi o tym dziecku szkoda że zginął.Podobają mi się dziewczyny narysowane w tym anime.Hmm co jeszcze aha muzyka prze spoko.Ogólnie polecam naprawdę wciąga i śmieszy.

ocenił(a) serial na 10
Chucky_Tbg

Ogólnie to trzeba było jeszcze więcej spoilerów nasadzić -,-
Poza tym, skoro oglądasz anime od pierwszego odcinka, to chyba powinieneś zapamiętać imiona bohaterów, a nie mówić ogólniekami (np. "ten duży pułkownik") -,- Pozatym Armstrong jest majorem, nie pułkownikiem.

ocenił(a) serial na 10
taikei

Nie wiem czy wiesz ale niektórzy lubią spojlery np. ja no i jeszcze pewnie ktoś by się znalazł.Przez spojlery ludzie są zaciekawieni o co w tym wszystkim chodzi i sięgają jest to swego rodzaju reklama.A jakbym miał zapamiętywać każdego bohatera z anime to pamięć musiałbym mieć lepszą.

Chucky_Tbg

Nie wiem, czy wiesz, ale niektórzy nie lubię spoilerów i aby jakoś pogodzić te dwie grupy ludzi, zawsze podajemy, czy nasza wypowiedź zawiera spoilery. Wystarczy w odpowiednim miejscu napisać <spoiler>, SPOILER czy [spoiler] i po krzyku. ;)

ocenił(a) serial na 10
Diomene

ok będe pamiętał dzięki za informacje zapamiętam was