Star Trek

1966 - 1969
7,5 9,1 tys. ocen
7,5 10 1 9073
8,0 6 krytyków
Star Trek
powrót do forum serialu Star Trek
MedzikDeLow

zależy dla kogo, ja np. lubię jedno i drugie

MedzikDeLow

Marna prowokacja ...zależy kto ogląda ST i co ma w głowie :)

ocenił(a) serial na 10
MedzikDeLow

A w czym jedno przeszkadza drugiemu ?

annas_filmweb

wszystkim

ocenił(a) serial na 10
MedzikDeLow

Mógłbyś podać jakieś konkretne argumenty :) ?

annas_filmweb

Wszystkim

ocenił(a) serial na 9
MedzikDeLow

Jesteś żałosny. Star Wars to bajka ST jest lepszy

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
MedzikDeLow

Cymbale? pokazujesz sój poziom .Ja cię nie wyzywam. Jest to bajka ale inteligenta. Nie wszystkie odcinki są świetne ale ty tylko widzisz latające z mieczami zielone ludziki i wymuszonych facetów w płaszczykach plus na deser Lord z mikrofalówką na łbie. EXTRA. STAR TREK miażdzy Star Wars. obejrzyj choćby Star Trek 6. Genialne!

emillo97

Ja widzę fikcję w postaci ludzi nazywanych Jedi i broni, którą się posługują.
Star Trek śmierdzi kupą, pogódź się z tym.

ocenił(a) serial na 9
MedzikDeLow

Bo ty tak mi mówisz? JESTEŚ ŻĄŁOSNY! Każdy lubi co lubi i tobie do tego gówno. Jesteś zwykłym trollem.

emillo97

A Ty kmiotem.

ocenił(a) serial na 9
MedzikDeLow

Jak już to kmieciem się mówi. Rozmowa z tobą jest lepsza niż jakikolwiek kabaret. Może pójdziesz w tym kierunku a filmweb zostawisz innym jeśli nie potrafisz na kulturalnym poziomie dyskutować i sprowadzasz innych do swego poziomu.

emillo97

Kmieciem ? Wracaj do szkoły baranku jeśli nie potrafisz odmieniać słów.
Kmiotem będziesz i kmiotem pozostaniesz, nie kmieciem, Ty kmiocie.

ocenił(a) serial na 9
MedzikDeLow

Kmieć-kmieciem. Kmiot-kmiotem. Źle zinterpretowałem. A ty kim jesteś aby mnie oceniać? Znasz mnie? Wiesz ze nie przekonamy się do swych racji to brniesz jak zwykły troll w głupią dyskusję.

emillo97

Jestem Twoim ojcem

ocenił(a) serial na 9
MedzikDeLow

Nie cytuj tu Star Wars-ów i błagam idź na spacer bo chyba masz niedotlenienie mózgu

emillo97

Tak, tak "kmieciu" hehehe

ocenił(a) serial na 9
MedzikDeLow

Ależ ty elokwentny. Myślisz że mnie rusza obraza żałosnego trolla?

MedzikDeLow

Każdy przyzwoity człowiek ma troche szacunku dla poglądów innych. Niestety są też tacy trolujący prostacy jak Medzik obrażający innych i wszczynający kłótnie bez powodu. Nie obchodzi mnie to ile masz lat ale zachwujesz się jak dzieciak i gdybym tylko mógł dałbym Ci solidnego klapsa.

ocenił(a) serial na 10
MedzikDeLow

To nie jest odpowiedź.

użytkownik usunięty
annas_filmweb

Obawiam się że ten dzieciuch jest za głupy na jakąkolwiek argumentację. ;)

ocenił(a) serial na 9
MedzikDeLow

Ależ się Medzik popisał elokwencją. Głęboko, muszę przyznać ujął temat i przedstawił solidne argumenty. Doprawdy szokuje mnie ten poziom. Po prostu argumentacja nie do zbicia.

Że też tacy ludzie się pojawiają na filmwebie. No cóż nie piszę więcej bo to będzie tylko bezsensowne karmienie trolla. Jak typek skończy podstawówkę (o ile mu się to uda) to może będzie o czym dyskutować. Teraz to i tak byłoby bezcelowe.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
MedzikDeLow

Tak jak napisałem wyżej teraz dyskusja jest bezcelowa jak sam autor wątku zechciał już potwierdzić.

NIE KARMIĆ TROLLA

MedzikDeLow

Gdyby nie ten serial nie mógł byś się cieszyć swoimi Gwiezdnymi Wojenkami. To Star Trek wyznaczył standard sci-fi jaki znamy dzisiaj.

ocenił(a) serial na 8
ScottenPL

Jeśli mam się czepiać, to gdyby nie Doctor Who, nie byłoby Star Treka ;)

użytkownik usunięty
MedzikDeLow

Jestem fanem Star Wars lubię Star Treka marna prowokacja.

MedzikDeLow

Jeszcze był Jazon z gwiezdnego patrolu. W sumie to zdziwiłem się, że Star Trek jest najstarszy.