Cymbale? pokazujesz sój poziom .Ja cię nie wyzywam. Jest to bajka ale inteligenta. Nie wszystkie odcinki są świetne ale ty tylko widzisz latające z mieczami zielone ludziki i wymuszonych facetów w płaszczykach plus na deser Lord z mikrofalówką na łbie. EXTRA. STAR TREK miażdzy Star Wars. obejrzyj choćby Star Trek 6. Genialne!
Ja widzę fikcję w postaci ludzi nazywanych Jedi i broni, którą się posługują.
Star Trek śmierdzi kupą, pogódź się z tym.
Bo ty tak mi mówisz? JESTEŚ ŻĄŁOSNY! Każdy lubi co lubi i tobie do tego gówno. Jesteś zwykłym trollem.
Jak już to kmieciem się mówi. Rozmowa z tobą jest lepsza niż jakikolwiek kabaret. Może pójdziesz w tym kierunku a filmweb zostawisz innym jeśli nie potrafisz na kulturalnym poziomie dyskutować i sprowadzasz innych do swego poziomu.
Kmieciem ? Wracaj do szkoły baranku jeśli nie potrafisz odmieniać słów.
Kmiotem będziesz i kmiotem pozostaniesz, nie kmieciem, Ty kmiocie.
Kmieć-kmieciem. Kmiot-kmiotem. Źle zinterpretowałem. A ty kim jesteś aby mnie oceniać? Znasz mnie? Wiesz ze nie przekonamy się do swych racji to brniesz jak zwykły troll w głupią dyskusję.
Nie cytuj tu Star Wars-ów i błagam idź na spacer bo chyba masz niedotlenienie mózgu
Każdy przyzwoity człowiek ma troche szacunku dla poglądów innych. Niestety są też tacy trolujący prostacy jak Medzik obrażający innych i wszczynający kłótnie bez powodu. Nie obchodzi mnie to ile masz lat ale zachwujesz się jak dzieciak i gdybym tylko mógł dałbym Ci solidnego klapsa.
Ależ się Medzik popisał elokwencją. Głęboko, muszę przyznać ujął temat i przedstawił solidne argumenty. Doprawdy szokuje mnie ten poziom. Po prostu argumentacja nie do zbicia.
Że też tacy ludzie się pojawiają na filmwebie. No cóż nie piszę więcej bo to będzie tylko bezsensowne karmienie trolla. Jak typek skończy podstawówkę (o ile mu się to uda) to może będzie o czym dyskutować. Teraz to i tak byłoby bezcelowe.
Tak jak napisałem wyżej teraz dyskusja jest bezcelowa jak sam autor wątku zechciał już potwierdzić.
NIE KARMIĆ TROLLA
Gdyby nie ten serial nie mógł byś się cieszyć swoimi Gwiezdnymi Wojenkami. To Star Trek wyznaczył standard sci-fi jaki znamy dzisiaj.