Ocena 7+ tych foliarskich wypocin dla szurów pozwala jednoznacznie stwierdzić, że z polskim społeczeństwem jest gorzej, niż może się wydawać po zbyt dobrych wynikach wyborczych patoprawicy
Zjawiska paranormalne wszystko stworzyły i paranormalia kreowały materię, kryptydy, duchy są. Śmierć nie jest wiecznym końcem. Reinkarnacja jest możliwa. A płaska ziemia, chemtrails i czipy w szczepieniu oraz Annunaki to bzdury i zabobony.
To że czegoś nie wiemy jako ludzkość nie oznacza, że to zjawisko paranormalne lub magia. W tym programie niestety wyciąga się losowe historyjki i teorie spiskowe i wmawia widzom, że "badacze starożytnej kosmonautyki twierdzą że to prawda". Jeden z najbardziej odmóżdżających i niebezpiecznych programów w tv, który powinien być zdelegalizowany, aby nie siać spustoszenia w umysłach społeczeństwo i tak nad wyraz podatnego na bzdury i dezinformację
OK rozumiem i zgadzam się. Wiem, że mam skłonność do wiary w paranormalne ale to akurat skutek mojej osobowości schizotypowej. Biorę również leki, w tym na nerwicę ale i tam mam zaburzenia myślenia przyczynowo skutkowego. Pozdrawiam
starożytni kosmici powinni zostać zdelegalizowani ze względu na dobro psychiczne Polek i Polaków
Jest więcej takich programów nie tylko ten. Nie do końca się z Panem zgodzę. Każdy ogląda to co lubi. Są też Wróżki, Noce magii itp cuda. Tego typu perełek jest cała masa. Program posługuje się manipulacją ale nie jest pod tym względem wyjątkowy. Przecież tam każde postawione pytanie czy teza kończy się stwierdzeniem: "to musieli być kosmici". Gdyby to był program o duchach, wyjaśnieniem wszystkiego byłyby duchy. Żaden człowiek typu młody student, nawet uczeń szkoły ponadgimnazjalnej jeśli myśli trzeźwo nie weźmie tego na poważnie. A dla tych co nadziei nie ma i tak nie będzie więc po co zabiegać o głupszą część społeczeństwa? Wielu też nie chce się szczepić. Tak to już jest. Jest życie, społeczeństwo, określone przez człowieka prawa - są i problemy. Nie ma czegoś takiego jak społeczeństwo doskonałe i śmiem twierdzić, że nigdy nie będzie.
Paranormalia, duchy, kryptydy, opętanie, życie po śmierci istnieją i są faktem akademickim.
Mózg nie jest do niczego potrzebny. Życie po śmierci, reinkarnacja istnieją. Życie nie jest jedno. Śmierć nie zakończy mojej egzystencji. Po śmierci będę żył dalej. Śmierć nie jest wiecznym końcem i nie będę się kłócił.
Tak właśnie by mi się udało funkcjonować bez niego. Bez zbędnego vital body function, co jest bzdurą oczywiście co pisze vitek czy Jeffrey Werbock. Bycie ignorantem to podważanie duchów, życia po śmierci i zjawisk paranormalnych. Ludzie realnie wyszli z ciała, doświadczyli niezwykłego, duchy, doświadczyć niezwykłego i nie były to halucynacje, praca mózgu, dmt, niedotlenienie ani inne pierdoły. Te programy mówią prawdę a nie kłamią. Nie jestem głupcem tylko bystrzakiem. Mam dość tego tak zwanego cyrku.
tego typu rzeczy ludzie wymyślają po to, żeby mieć jakiekolwiek odpowiedzi. przeraża ich brak wiedzy, więc wymyślają byle co i w to wierzą, byle nie musieć mierzyć się z pustką
Nie ma żadnej pustki. Pustki nie trzeba się bać. Może być życie po życiu choć wcale nie musi.
Nie mam zamiaru być w żadnej nicości tym bardziej przez długi czas. Przypadek mnie nie wytworzył. Poza tym to nieważne. Będę brał leki psychotropowe bardzo długi czas. Już biorę od 12 lat. Mam 26 lat. Czyli jestem już bardzo stary.
Poza tym mam tatanofobie, bardzo boję się śmierci i nie chcę umierać ani tracić bliskich tym bardziej na zawsze i nie będę się godził z niczym. Radosnego dnia dla Ciebie. Jest jeszcze antynatalizm i takie tam.