Pierwszy sezon ok, jednak odcinki były stanowczo za długie, aczkolwiek interesujące. Drugi sezon - IDEAŁ i REWELACJA, mogłem się dowiedzieć ciekawych rzeczy, podsumować wiadomości z sezonu pierwszego w pięknym skrócie (trzeba było tak od początku). Jednak 3ci sezon... ehhh... szajs! Nie będę tutaj spojlerować, ale tematy 3ciego sezonu wychodzą poza zdrowy rozsądek. Może się rozpędzą i wszystko zacznie mieć jakiś sens, ale póki co gadają o głupotach i teoriach wyssanych z palca (powiedziałbym, że nawet z tego małego palca na dole (wiem jestem świntuch)). To jest moje zdanie, reszta Pań i Panów oceni ;). Pozdrawiam
Tzn. tak, masz trochę racji, ale nie do końca.
Pierwszy sezon to praktycznie ta sama formuła co drugi, tyle, że każdy odcinek rozbili na dwa, i tak zamiast jednego 90 minutowego mamy dwa po 45. Sama obszerność materiałów została w drugim sezonie praktycznie poszerzona, a a nie tak jak mówisz, skrócona. Odcinków jest więcej i rozwodzą się bardziej na każdy temat.
Trzeci sezon faktycznie troszkę poniżej oczekiwań (szczególnie drugi odcinek porażka) niemniej w drugim też zdarzały się słabsze odcinki.
Serial tak czy siak ogląda się świetnie, naprawdę dużo fajnych rzeczy człowiek się dowiaduje i ogólnie jest dobrze zrealizowany.
Ja czekam z niecierpliwością na każdy kolejny odcinek. :)