PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609260}

Statek

El barco
2011 - 2013
7,8 6,6 tys. ocen
7,8 10 1 6638
6,0 2 krytyków
Statek
powrót do forum serialu Statek
ocenił(a) serial na 7
OrdinaryGirl_filmweb

To będzie już 3 sezon. Premiera ma być w kwietniu, dokładna data nieznana.

Divine

Ahaaa, wielkie dzięki ;))

ocenił(a) serial na 10
Divine

nie wytrzymam tak długo umrę dosłownie umrę nie znając dalszej części losów

dolcus

ja tez nie ;D

ocenił(a) serial na 9
OrdinaryGirl_filmweb

To nie bedzie chyba 3 sezon . Sa jeszcze 3 odc 2 sezonu 15, 16, 17 ktorych jeszcze nie wyemitowano.

ocenił(a) serial na 9
tebcio

Z tego co czytałam na 'Zona el barco' to jeszcze nie ustalili chyba dat emisji tych 3 odcinków. Ale wcześniej pisali że prawdopodobnie zobaczymy je pod koniec stycznia/początek lutego.. No cóż wychodzi na to, że niedługo.. Oby.
A zdjęcia do 3 sezonu zaczynają w połowie lutego ;)
Mam nadzieje, że już wkrótce zobaczymy nowe odcinki bo nie mogę się coczekać.. Zwłaszcza po ponownym obejrzeniu promo kolejnego odcinka.. :)

ocenił(a) serial na 9
anusialka94

Ja zapowiedż tego odc ogladalem juz chyba 10 razy

ocenił(a) serial na 10
tebcio

hej nie wiecie gdzie moge zobaczyc 1 sezon ?? a dokladniej 8 odcinek

ocenił(a) serial na 9
3MSC

ii.tv :)

ocenił(a) serial na 9
tebcio

No ja tak samo. Nie mogę się doczekac :)

anusialka94

odcinek 15
luty 2012
odcinek 16
luty 2012
odcinek 17
luty 2012

:)

ocenił(a) serial na 9
OrdinaryGirl_filmweb

z kad masz takie informacje?

tebcio

http://www.filmweb.pl/serial/Statek-2011-609260/episodes#sezon2
tam na dole

ocenił(a) serial na 10
Divine

Divine 15,16 i 17 odcinek to jeszcze 2 sezon a nie 3 ;)

OrdinaryGirl_filmweb

15 odcinek 23 lutego, 16 - 1 marca, a 17 - 8 marca :D A 1 odcinek 3 sezonu 19 kwietnia :)

Jeanette777

niee .. tyle czekac xD

ocenił(a) serial na 9
Jeanette777

z kad wiesz?

tebcio

a czy to ważne? :) wystarczy trochę poszperać w necie :)

ocenił(a) serial na 9
Jeanette777

No raczej wazne .Chce wiedzieć czy to oficjalne info.Bo na zona el barco n ic nie pisze.

ocenił(a) serial na 7
tebcio

Ważniejsze jest, że pisze się SKĄD a nie "z kąd"
-_-

ocenił(a) serial na 9
Jeanette777

Łaaa.. Już nie mogę się doczekać :)
Haha, jeszcze wczoraj na stronie el barco było napisane że nie ma ustalonej daty xd :P

ocenił(a) serial na 10
anusialka94

Ważne, że wiemy kiedy jest. Szkoda, że tyle czasu trzeba czekać. No ale teraz zacznie się "Wojna", więc myślę, że warto czekać. :>

Jeanette777

Odcinek 15,16 i 17 faktycznie najprawdopodobniej będzie tak jak napisałaś jednak nie są to jeszcze oficjalne daty czyli mogą ulec zmianie :)
Co do 3 sezonu to niestety ta data jest kompletnie nie prawdziwa OFICJALNIE było już podane że zaczynają kręcić w połowie lutego (bodajże 22.02 zaczęli) i że sezon 3 ma być emitowany na jesień, prawdopodobnie październik, ŻADEN KWIECIEŃ!
Nie wiem skąd wam się to wzięło bo sam reżyser powiedział że kręcenie jednego odcinka to koło 3 tygodni, 3 sezon ma liczyć najprawdopodobniej 9 odcinków czyli do kwietnia od połowy lutego nakręcili by max 2-3 odcinki więc jakim cudem mają puszczać w kwietniu? Z resztą jak już pisałam OFICJALNIE było powiedziane że zaczną kręcić w lutym i premiera ma być na jesień. Także niestety czeka nas dłuższe czekanie :/

paulax5

spokojnie, bez nerwów :) napisałam to czego się dowiedziałam, po prostu :)

Jeanette777

Nie denerwuje się ale jak się coś przekazuje to po prostu najpierw trzeba się dobrze zorientować i mieć potwierdzone informacje a nie mówić coś co kompletnie nie jest prawdą. Albo przynajmniej napisać "prawdopodobnie", "chyba", "nieoficjalnie" itp zawsze wtedy ci co to czytają wiedzą że to nie potwierdzone jeszcze informacje a nie wierzą ślepo w coś co już teraz wiadomo, że nie jest prawdą :)

paulax5

przepraszam najmocniej jak mogę ;) świat się chyba nie zawalił co, że nie dopisałam 'nieoficjalnie' co?

ocenił(a) serial na 8
OrdinaryGirl_filmweb

odcinek 15 27 lutego 2012 (Hiszpania) La Guerra
odcinek 16 5 marca 2012 (Hiszpania) !Tierra a la Vista!
odcinek 17 12 marca 2012 (Hiszpania) No todo acaba como esperas

a na trzeci sezon trzeba jeszcze poczekac przynajmniej do polowy lub konca kwietnia

ocenił(a) serial na 9
wega68

Data wyemitowania 15, 16, 17 odc nie jest jeszcze podana . A 3 sezon będzie na jesień.

tebcio

a nie wiecie w jakim czasie po premierze odcinka pojawiają sie polskie napisy?? i czy czały czas tlumaczy ta sama osoba??

ocenił(a) serial na 9
agnes21543

Odcinki tłumaczą kochane dziewczyny z forum elfanespaniol.pun.pl, Więc po info zapraszam tam :)

tebcio

dzięki!! widzę, że to forum poświęcone jest także el internado - mojemu serialowi nr 1 :)

ocenił(a) serial na 7
agnes21543

Owszem "El Internado Laguna Negra" to nasz ulubiony serial i jako jedna z załorzycieli tego forum, mówię że nie mogło go tam zabraknąć :D Później zostały oddawane jeszcze inne ale też ciekawe filmy/seriale.

ocenił(a) serial na 7
wega68

Dokładnie, Tebcio ma rację (pozdrawiam kolegę z forum :)) Antena 3 nie podała jeszcze dokładnie kiedy puści 3 dodatkowe "gratisowe odcinki." Wcześniej było info że w styczniu, później że w luty. Teraz jest cisza na ten temat, mam nadzieje że w "najbliższych dniach coś podadzą bo taka niepewność" wkurza czasem a po zapowiedzi jeszcze bardziej. <haha>

ocenił(a) serial na 9
daglas89

Wg filmweb był już 15 odc co jest nieprawdą.. Nawet na stronie oficjalnej el barco nie było o tym mowie a na antena3 nie ma nowego odc.. Zawsze tam oglądam zaraz po odcinku i wcale nie ma.. Ciekawa jestem kiedy w końcu zobaczymy te odcinki ;P

ocenił(a) serial na 7
anusialka94

Też jestem ciekawa kiedy wreszcie stacja "Antena3" poda informacje kiedy puści te 3 odcinki. Bo nie mogę się ich doczekać i już mi wpadło to w rutynę i codziennie przeglądam strony zony i Anteny żeby się rozczarować że tam nic nie ma.

anusialka94 - zapraszam kiedyś do obejrzenia online wraz z fanami serialu a później komentowania tego co oglądamy :) :D

ocenił(a) serial na 7
daglas89

niech ktoś usunie te mylące daty z filmwebu -,-

ocenił(a) serial na 9
daglas89

Dzięki.. A gdzie oglądacie (tam na stronie Anteny?) i komentujecie?

ocenił(a) serial na 7
anusialka94

Komentujemy na forum EB -> www.elfanespaniol.pun.pl a oglądamy online tu -> http://livetv4y0u.blogspot.com/2011/04/antena-3-live-spain.html (przynajmniej ja :))

ocenił(a) serial na 9
daglas89

Ok, dzięki za wiadomość :D no to czekam na kolejny odc ;)

ocenił(a) serial na 10
OrdinaryGirl_filmweb

Hallo mam pytanko to byl juz w koncu ten odcinek 15?i pojutrze ma byc 16? jak to teraz wyglada..bo juz sie pogubiłam

ocenił(a) serial na 9
mania604

Z tego co wiem to jeszcze nie było.. I chyba nadal nic nie wiadomo kiedy ukażą się te 3 odcinki.. xd

ocenił(a) serial na 10
anusialka94

Wielka szkoda ,,ogólnie jestem w trakcie oglądania 2 sezonu i zostały mi 4 odcinki..myslałam ze mnie uszczesliwią i bede miala ciąg..buu...ciekawe ile bedziemy czekac

ocenił(a) serial na 7
mania604

"Antena 3" jeszcze nie udostępniła 3 odcinków EB. I nie wiadomo czy udostępnią w najbliższym czasie. Więc poczekamy sobie jeszcze na nie bardzo długo. A na tej stronie są nieprawidłowe informacje (nie wiem skąd wzięte) Ale radziła bym usunąć je niż wprowadzać ludzi w błąd.