PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609260}

Statek

El barco
2011 - 2013
7,8 6,6 tys. ocen
7,8 10 1 6641
6,0 2 krytyków
Statek
powrót do forum serialu Statek

Właśnie wyczytałam na stronie antena 3, że nowa 3 seria zacznie się w czwartek 18.10 o
22.30;-) Już się nie mogę doczekać;-)

megi82_23

dzięki za wiadomość! oby tym razem to był ostateczny i pewny termin, bo już tyle razy były jakieś informacje i nic z nich nie wynikało :( teraz pozostaje tylko czekać na napisy :)

Cudzoziemka87

Wiem, bo sama widziałam te informacje i się zastanawiałam skąd ludzie je mają. Ja w miarę często zaglądam na stronkę antena 3. Dziś wciąż widnieje ten artykuł z informacją, że od czwartku 18.10 o 22.30 rusza nowa seria, więc się tego trzymam;-)

megi82_23

w takim razie bardzo się cieszę :)

ocenił(a) serial na 10
megi82_23

kiedy ostatnie odcinki 2 serii będą na necie??? możę już gdzieś są??\

bogma97

Ostatnie trzy odcinki są podciągnięte pod 3 sezon i nimi on się zaczyna.

ocenił(a) serial na 9
megi82_23

wiecie co to za muzyka w 14odcinku drugiej serii gdzieś 49 minuta kiedy kapitan mówi życzenia z szampanem i w tle taka muzyczka z fortepianu...?

megi82_23

No to zobaczymy za 15 min. czy będzie:d

ocenił(a) serial na 7
wrobel92

Był.
I to najgorszy odcinek jaki oglądałam do tej pory.
Moja ocena waha się między 2-/3+

daglas89

ciekawe kiedy ktos wrzuci na net ten nowy odcinek... :-( Macie może?

ocenił(a) serial na 8
megi82_23

http://www youtube com/user/albertcuencamartnez
bez napisow 3x01

ocenił(a) serial na 9
daglas89

Zgadzam się :) Spodziewalam sie czegoś więcej po tak długim oczekiwaniu..

anusialka94

Mnie pozostaje czekać, aż ktoś wrzuci z napisami gdzieś

ocenił(a) serial na 7
megi82_23

Cierpliwości.
Nie ma jeszcze napisów do tego odcinka w jakim kol wiek języku a tak z tłumaczenie nie da się ruszyć.
Ze słuchu praca trwa 10 razy dłużej niż normalnie.

ocenił(a) serial na 8
daglas89

jakby co to na tym odcinku na yotube są napisy hiszpańskie

krzysztof201

Gdzie są te napisy hiszpańskie? To co się wyświetla pod filmem tylko w małej części pokrywa się z treścią mówioną.

ocenił(a) serial na 7
krzysztof201

Niby gdzie ?

megi82_23

Hej! Witam! Słuchajcie seriale na antena3 przestały działać! buuu...oglądałam wiele hiszpańskich seriali na antena3 od lat, a tu wczoraj odkryłam, że nie można, mało tego, to nie jest błąd, tylko jest napisane, że serialu nie można obejrzeć spoza Hiszpanii...wiecie coś na ten temat?

robinka82

i teraz szukam możliwości obejrzenia mojego serialu El Barco na innym portalu...i znalazłam właśnie ten...czy ktoś mogłby mi wyjaśnić jak on działa? Bo na razie jestem pogubiona...

robinka82

No niestety masz rację... ja zawsze staram się oglądać serial na żywo... ale czasami jak nie miałam czasu to oglądałam właśnie na stronie antena3 a teraz nie można :(

megi82_23

A wie ktoś może gdzie można już to obejrzeć??? Przetłumaczone??

wrobel92

Czy wie ktoś, gdzie mozna obejrzeć przetłumaczone odcinki?