Właśnie wyczytałam na stronie antena 3, że nowa 3 seria zacznie się w czwartek 18.10 o
22.30;-) Już się nie mogę doczekać;-)
dzięki za wiadomość! oby tym razem to był ostateczny i pewny termin, bo już tyle razy były jakieś informacje i nic z nich nie wynikało :( teraz pozostaje tylko czekać na napisy :)
Wiem, bo sama widziałam te informacje i się zastanawiałam skąd ludzie je mają. Ja w miarę często zaglądam na stronkę antena 3. Dziś wciąż widnieje ten artykuł z informacją, że od czwartku 18.10 o 22.30 rusza nowa seria, więc się tego trzymam;-)
wiecie co to za muzyka w 14odcinku drugiej serii gdzieś 49 minuta kiedy kapitan mówi życzenia z szampanem i w tle taka muzyczka z fortepianu...?
Był.
I to najgorszy odcinek jaki oglądałam do tej pory.
Moja ocena waha się między 2-/3+
Cierpliwości.
Nie ma jeszcze napisów do tego odcinka w jakim kol wiek języku a tak z tłumaczenie nie da się ruszyć.
Ze słuchu praca trwa 10 razy dłużej niż normalnie.
Gdzie są te napisy hiszpańskie? To co się wyświetla pod filmem tylko w małej części pokrywa się z treścią mówioną.
Hej! Witam! Słuchajcie seriale na antena3 przestały działać! buuu...oglądałam wiele hiszpańskich seriali na antena3 od lat, a tu wczoraj odkryłam, że nie można, mało tego, to nie jest błąd, tylko jest napisane, że serialu nie można obejrzeć spoza Hiszpanii...wiecie coś na ten temat?
i teraz szukam możliwości obejrzenia mojego serialu El Barco na innym portalu...i znalazłam właśnie ten...czy ktoś mogłby mi wyjaśnić jak on działa? Bo na razie jestem pogubiona...
No niestety masz rację... ja zawsze staram się oglądać serial na żywo... ale czasami jak nie miałam czasu to oglądałam właśnie na stronie antena3 a teraz nie można :(