Czy wiadomo coś na temat kolejnego sezonu serialu?? Pierwszy rewelacyjny:) trafiłam na El Barco przypadkiem dzięki Mario Casas;) ale tak mi się spodobał (serial:D) że musiałam obejrzeć do końca i zastanawiam się czy będzie 2 sezon??
Tak 2 temporada serialu na pewno będzie. Tu możesz zobaczyć jej zapowiedź, tego co się wydarzy w kolejnych odcinkach: http://youtu.be/keZbWPIYtNU
Już nie mogę się doczekać by ją obejrzeć ;)
Ogólnie to czytałam że podobnie jak z El Internado, El Barco ma mieć aż 7 sezonów. Była to wypowiedź Mario w jednym z wywiadów tak więc dość godna zaufania. Jednak ręki sobie nie dam uciąć, gdyż mój hiszpański aż tak dobry nie jest :) ale mimo wszystko pozostaje nam wierzyć!
Oby! Od El Internado nie mogłam się do ostatniego odcinka odciągnąć, w tym przypadku będzie pewnie podobnie ;).
Jest już nowa zapowiedź drugiej temporady "El Barco"
http://www.antena3.com/series/el-barco/noticias/habra-muerte-personaje-principal _2011090200071.html
Grrr jeszcze trzy dni... Jak zaczęłam oglądać to sobie myślałam "szału nie ma", a teraz nie mogę się doczekać drugiego sezonu :(
I jak wrażenia po pierwszym odcinku 2 temporady. Jak dla mnie suuuper na to czekałam, a ile będzie się działo w kolejnych (nie będę pisać spolierów, bo może nie wszyscy widzieli)... ymm z każdym nowym odcinkiem kocham ten serial coraz bardziej ;)
na stronie antena3.com musisz wejść w 'modo salon' i wybrać serial "El Barco" lub na stronie zonaelbarco.com
Jejku, odcinek cudowny, Właśnie go obejrzałam ;D A wiadomo coś kiedy będzie kolejny odcinek? ;> Bo tutaj daty nie ma i nie wiem kiedy się go spodziewać
Pewnie da, ale nie wiem. Ja nie próbowałam, wpisałam po prostu w google, coś z torrentami było ale musisz sprawdzić :P
wątpię w to by pojawił się już odcinek z polskimi napisami, jest jeszcze za wcześnie...a takie tłumaczenie pochłania trochę czasu
w Hiszpanii drugi sezon "El Barco" emitowany jest na kanale antena3 w każdy czwartek o 22:30... na stronach antena3.com i zonaelbarco.com odcinek pojawia się kilka minut po emisji w tv
pierwszy odcinek drugiego sezonu jest już też dostępny w oryginalnej wersji na YT
jak sie umie znaleźć to odcinki mozna obejrzeć szybciej niż u nich w tv, np ja juz widzielem 3 odcinkem El Barco, ktory premiere mam miec dopiero 22.09 o godz. 22.30 wiec wystarczy dobrze poszukac a wszystko da sie znaleźć i odcinki w oryginale i z napisami.