PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609260}

Statek

El barco
2011 - 2013
7,8 6,6 tys. ocen
7,8 10 1 6641
6,0 2 krytyków
Statek
powrót do forum serialu Statek

Hej, czy ktoś wie kiedy możemy się spodziewać 3 sezonu El barco? Widziałam zwiastun, widziałam zdjęcia z planu, ale nie wiem czy jest jakaś konkretna data... Gdyby ktoś miał jakieś informacje, proszę o odpowiedź.

ocenił(a) serial na 8
Cudzoziemka87

Konkretnej daty wciąż nie ma :( ostatnio Blanca podczas Rock In Rio powiedziała, że emisja nowej temporady nastąpi we wrześniu lub październiku. Wiadomo natomiast, że 3 temporada będzie miała 16 odcinków (3 odc. które miały być ostatnimi odcinkami 2sezonu, zostaną włączone do 3sezonu)

RiDka

serdecznie dziękuję za informacje. a wiesz może co z udziałem Mario w nadchodzącym sezonie?

ocenił(a) serial na 8
Cudzoziemka87

informacja o tym, że miałby zakończyć swoją przygodę z serialem wyszła w "día de los Inocentes" (dzień niewiniątek - nasz odpowiednik prima aprilis)... i jest to w 100% żart. Mario na pewno wystąpi w 3temporadzie ;)

RiDka

oj, to dobrze, słyszałam już różne wersje, ale jesteś już kolejną osobą, która pisze, że to był żart - i tego się trzymajmy:)

ocenił(a) serial na 9
Cudzoziemka87

http://www.youtube.com/watch?v=91YNyeENQ0w&feature=plcp kilka fragmentów z 3 sezonu pod koniec :)

withasmilexd

dzięki :)