PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609260}

Statek

El barco
2011 - 2013
7,8 6,6 tys. ocen
7,8 10 1 6641
6,0 2 krytyków
Statek
powrót do forum serialu Statek

Witam, mimo ze jestem facetem to bardzo przypadl do gustu ten aktor i mam pytanie, wie ktos moze czy w 3 sezonie bedzie On wystepowal bo gdzies przeczytalem ze mial zrezygnowac?

ocenił(a) serial na 9
wujek121

szukałam informacji na ten temat i nic nie znalazłam, ale na to wygląda, strzelą sobie w kolano jak bedą chcieli kontynułowac serie bez dwóch głownych postaci i będą ciągnąc tą ucieczkę ich w nieskonczonosc... chociaz mam tez wrazenie ze w "w nastepny odcinku" migną gdzies Mario więc moze będzie, ale ciekawe co z Biancą Suarez.

annagiex

na koniec 2 sezonu była zapowiedź następnych odcinków i pojawili się tam oboje, więc jest szansa, że zostaną... zgadzam się - jeśli wyeliminują parę głównych bohaterów serial dużo na tym straci :/ już gdy odpłynęli rosyjskim statkiem, myślałam, że po prostu będziemy śledzić ich losy równolegle z wydarzeniami na Gwieździe polarnej, a tu lipa - popłynęli i tyle, dziwna polityka twórców serialu...

ocenił(a) serial na 10
Cudzoziemka87

Z tego co przeczytałam na jakims mało wiarygodnym forum to sam Mario zrezygnował z grania w trzeciej serii, więc nie jest to wina twórców, ale jak naprawdę jest to nie wiem. W kolejnym odcinku na pewno będą oboje bo Ainoha była pokazana jak gra na fortepianie a Ulises jak biega po statku z bronią:)

Cudzoziemka87

tez się zastanawiam czy bedzie grał ponieważ na zdjeciach z 3 sezonu Ainhoa jest znowu na gwieździe polarnej i razem z nimi znajduje ziemię ale Ulisesa na nich nie ma ;(

ocenił(a) serial na 10
neina87

A no właśnie, też to zauważyłam. Pozostaje tylko czekać i już. Mam tylko nadzieję, że Ainhoa jak wróci na gwiazdę to nie powie- "A jednak to nie to, nie kocham go, dlatego postanowiłam wrócić"

dakcia987

o nie, to byłoby smutne, jakby już mieli za mało przeszkód do tej pory... mój mail doszedł? szkoda, jeśli miałby nie grać, choć czasem mógłby się pojawić :(

ocenił(a) serial na 9
Cudzoziemka87

jaki to będzie miało sens bez niego ;/ ale widziałam go na jednym zdjęciu z planu do 3 serii..mam nadzieję , że to tylko plotki.

ocenił(a) serial na 10
withasmilexd

Wiesz to może być tak, że zniknie na klika odcinków, a później powróci. Poczekamy, zobaczymy

ocenił(a) serial na 9
dakcia987

podobno jego odejście to był żart na hiszpański dzień niewiniątek.

withasmilexd

Wow, faktycznie - żart pierwsza klasa, boki zrywać xD no cóż, pozostaje nam czekać, oby nowy sezon szybko dotarł do Polski z napisami :)

ocenił(a) serial na 10
Cudzoziemka87

Pilnie uczę się hiszpańskiego, aby kolejny sezon El barco obejrzeć w oryginale. Jeżeli okaże się, że większość rozumiem to zajmę się tłumaczeniem:)

dakcia987

o, to super, ja przez oglądanie Internatu i Statku jakoś samoistnie się trochę nauczyłam :)

ocenił(a) serial na 10
withasmilexd

A skąd wiesz, że to miał być żart?

ocenił(a) serial na 9
dakcia987

http://todosobrelaserielbarco.blogspot.com/2011/12/feliz-dia-de-los-inocentes.ht ml

ocenił(a) serial na 7
withasmilexd

Z drugiej strony szkoda, że Antonio nie zagra hehe:)

ocenił(a) serial na 10
withasmilexd

Bardzo dziękuje :) Dobry żart;p i pomyśleć że plotki szybko się rozchodzą:) I sieją panikę wśród polskich fanów;p

ocenił(a) serial na 9
dakcia987

własnie ;/ a ja już nie mogę doczekać się kolejnego odcinka :D

ocenił(a) serial na 10
withasmilexd

Premiera 5 września;) Przynajmniej filmweb tak podaje.

ocenił(a) serial na 9
dakcia987

Wiem, wiem. Mam nadzieję, że nie przełożą.

withasmilexd

właśnie!

ocenił(a) serial na 9
Cudzoziemka87

chociaż słuchałam ostatnio wywiadu z Blancą i mówiła, że sama nie wie kiedy będzie premiera. Możliwe nawet, że w październiku.. :/

withasmilexd

o jeny, byłoby szkoda, ale z drugiej strony już obojętnie kiedy, byleby podali konkretną datę, żebyśmy mieli się czego trzymać... hm, niestety nie znam hiszpańskiego, ale nadal jestem ciekawa co z tym Mario, czy nie ma żadnych spoilerów (będzie grał czy nie?)... skoro są zdjęcia z planu, to już ktoś chyba powinien wiedzieć coś o jego roli

ocenił(a) serial na 9
Cudzoziemka87

na tych, które krążą po Internecie jest Mario..więc mam nadzieje, że nie będzie żadnych zmian.

ocenił(a) serial na 10
withasmilexd

Przecież nie mogą przekładać w nieskończoność, zwłaszcza, że już dwa albo trzy razy przełożyli datę premiery:(

ocenił(a) serial na 9
dakcia987

http://www.zonaelbarco.com/antena-3-da-por-finalizada-la-segunda-temporada-todos -los-nuevos-capitulos-formaran-parte-de-la-tercera/ to Blanca na twittera dodała, ale z tego co rozumiem nie znają daty.

ocenił(a) serial na 10
withasmilexd

No faktycznie Blanca pisze, że nie znana jest data premiery. Ale w takim razie skąd filmweb wymyślił 5 września? Trochę rozumiem hiszpański czy ona pisze, że do trzeciej serii w której miało być 13 odcinków dodadzą 3 ? Bo jeżeli tak, to ja trochę nie rozumiem twórców. Czemu nie puszczą dalej drugiego sezonu? A w tym czasie nie nagrywają dalej kolejnych odcinków... :) Jak będą tak robić to można czekać w nieskończoność

ocenił(a) serial na 9
dakcia987

też tak zrozumiałam..a niech już łączą , dzielą, ale niech to puszczą we wrześniu! I bez żadnego przekładania ;/