Strona ElBarco ogłosiła dzisiaj, że serial kończy się 21 lutego i nie będzie dalszych sezonów.
świat oszalał jak je cos dobrego to kasują a jak jakiś chłam to zostawiają
ps. to przynajmniej niech nakreca film końcowy :P
Kiedy można się spodziewać 12 odcinka z napisami ? :)
Sorry,że tak od tematu odbiegam ;)
Można podpisywać petycję w sprawie kontynuacji serialu http://www.change.org/es/peticiones/antena-3-television-un-final-digno-de-la-ser ie-el-barco-queremos4tdeelbarco-para-que-no-se-juegue-m%C3%A1s-con-los-telespect adores
Ok, też podpisałam, i mam nadzieję, że ludzie się zmobilizują i będą nam serial kontynuować; )
Wklejajcie link gdzie się da ;D
Że co???? No to się teraz zdziwiłam ;/ Byłam pewna, że będzie dużo sezonów. Żeby chociaż Gran hotel nie anulowali.
Może ktoś przetłumaczyć to zdanie:
"El 21 de febrero de 2013 la serie finalizará definitivamente tras tres temporadas debido al desgaste de audiencia que ha sufrido la serie"?
Ja też się zdziwiłam, gdy najpierw zobaczyłam dzisiaj, że potrzebnych jest tylko 150 głosów, potem 70, potem 10, a teraz...2 429!!! O co chodzi??
w ogóle to mają teraz 5076 podpisów, teraz podają ile brakuje, żeby było 7500 podpisów. Wiadomo, że im więcej tym lepiej. Zwłaszcza, że podpisują się również fani z Bułgarii, Rosji, USA.
Jeśli ktoś nie rozumie hiszpańskiego, a zna angielski, to polecam ustawienie translatora na tłumaczenie z hiszpańskiego na angielski - tłumaczy lepiej niż bezpośrednio na polski.
Najnowsza informacja ze strony serialu: http://www.zonaelbarco.com/destacado-el-final-de-el-barco-sera-cerrado-y-resolve ra-las-tramas-de-la-serie/
Z tego co zrozumiałam, to zapowiadają, że nie będzie otwartego zakończenia, zakończą wcześniej rozpoczęte wątki.
zakończenie całości serialu i zamknięcie wszystkich wątków było przewidziane przy tworzeniu ostatnich odcinków El Barco, podobno właśnie to tam pisze.
Ale jaja.... Nie mogą tego przecież od tak zostawić... Obiecywali co najmniej 5 sezonów, a teraz zmieniają zdanie? Statek bez zakonczenia i wyjaśnienia wszystkich tajemnic, których jest co nie miara (o niektórych pewnie zapomnieli scenarzyści) to bez sensu...
Pamiętajcie że w 3 sezonie nie rozwiąża tego wszystkiego, bo już go dawno skonczyli kręcić.
Bym się śmiał, gdyby okazało się że to tylko jakiś projekt reality show i tak naprawdę świat jest cały ;d Ale to niemożliwe, bo by nie zabijali się :P
Jak dla mnie muszą to kontynuowac, fakt że 3 sezon trochę słabszy od pozostałych, ale nadal mocno trzyma w napięciu, choć docierając do tej ziemi robią się Zagubionymi, ale mimo to można by oczywscie akcję dalej ciągnąć i to na statku.
Wszyscy wiedzieli przy kręceniu że nie będzie 4 sezonu to na pewno przygotowali porządne zakończenie.
szkoda, że kończą emisję... Zostało nam już tylko delektowanie się ostatnimi odcinkami :)
SPOILER!
Wszyscy zginą w 16-tym odcinku. Albo zostanie ich tylko kilkoro i będą żyli długo i szczęśliwi :] Chociaż po przedostatnim odcinku skłaniam się do tego pierwszego.
Jacy wszyscy?ci dobrzy czy Ci zli?...chyba sobie jaja robisz ...(to chyba takie domysly?)
Tak, domysły. Ma być 16 odcinków, obejrzałam 15-ty czyli teoretycznie przedostatni i jak dla mnie to wszystko zmierza w tym kierunku.
Jeju jak ja bede tesknic za tymi ludzmi!ten serial takl poprawial mi nastroj byl taki pozytywny fajnie bylo sie przeniesc na te 60 minut zupelnie gdzie indziej..na pewno obejrze jeszcze raz caly ale co potem?zalll....:(...!dlaczego juz koncza taki fajny serial...powinni nakrecic nowy ale z tymi samymi aktorami wszyscy sa genialni!nie do podrobienia...az sie lezka w oku kreci..
PS>pytanie dotyczace piosenki kiedy AINOAH i PITTI siedzia na klozecie i patrza w morze?czy ktos wie?..
dlaczego? bo wszystko, co dobre, szybko się kończy ;)
nie wiem, dlaczego kończą ten serial, ale w serialach jest tak, że mają swoją grupę wybrańców, których wsadzają do prawie każdej produkcji, więc prośba o zobaczeniu (przynajmniej kilku) z bohaterów w trochę innych rolach, może się spełnić ;) już się spełnia, zobacz sobie np El Internado. Ainhoa, Palomares, Julia już się tam pojawiają. nie wiem, czy jest ich więcej, widziałam tylko jeden odcinek ;P
mania604 podpisuje się pod wszystkim co napisałaś !
A o to piosenka http://www. youtube.com /watch?v=AsjNYYV1LHQ : )
Musisz usunąć spacje : )
Ale było warto?:)...a ja słucham jeszcze tą http://www.youtube. com/watch?v=YxmMOivgH1s tez fajniutka...ogolnie nigdy bym nie pomyslala ze ten serial mnie wciagnie wczesniej bylam uprzedzona a teraz strach pomyslec co bedzie jak sie skonczy....bedac dobrej mysli jeszcze 4 odcinki...
Oczywiście że było warto ! lubię takie piosenki. A holding on jest jedną z moich najbardziej ulubionych, zawsze kiedy gdzieś wychodzę do MP3 i puszczam sobie ten kawałek ; ) Jeszcze doszedł teraz ten który tobie przesłałem. No i jeszcze jeden mam dla Ciebie :) http://www. youtube.com/watch?v=sFyA3W07SoA
Też nie mogę uwierzyć że zostały jeszcze 4 odcinki... I przy czym teraz będę zarywał noce ?
Fajne pioseneczki fajne...:)przy ciagle zachmurzonym niebie dobrze sobie chociaz posluchac muzyki.Co do zarywania nocy..:)to nie wiem czy masz juz odhaczony film ,,Trzy metry nad niebem,,graja tam własnie aktorzy z El Barco..fajny film i muzyka w filmie tez jest fajna...Zawsze mozesz sprobowac ogladnąc ,,Internat,, tez hiszpanski serial nie reklamuje bo sama jeszcze nie ogladalam ...ale kto wie...najgorzej zaczac..:)..Na szczescie jedno co mi pozostaje to mecze..(ten serial nigdy sie nie konczy)..
Jasne że oglądałem, i drugą część też " Tylko Ciebie chcę" Świetny film !!! I ta piosenka też boska : )
http://www.youtube. com/watch?v=svo4s-K9wR4 Internatu jeszcze nie oglądałem, ale nie mam aż ochoty na żadne seriale od kiedy kończą el barco.
Widze ze masz nosa do piosenek...mam juz cala kolekcje:) to ja odbije pileczke ..http://www.youtube. com/watch?v=vbcsfNle-UY chociaz pewnie juz ja znasz..ogolnie czytajac roznosci na tym forum wydaje mi sie ze ostatni odcinek bedzie faktycznie takim typowym zakonczeniem calej tej historii i mysle ze duzo sie wyjasni....chyba zaczne odkladac chusteczki...:)
Ojj chyba ktos zapracowany..a tak ogolnie to szczerze sie przyznaj ogladales juz wszystkie odcinki?po hiszpansku?(z ciekawosci,bo wiem ze juz w sieci kraza)czy czekasz za tlumaczeniem?Jezeli mialby ktos namaiary na odcinki to bylabym wdzieczna ,na mojej stronie strasznie pozno wychodza....ale chyba jednak poczekam:)..
Widzę ze będzie ciekawie.. w sumie Ainhoa bedzie miała cieżka decyzje...ale myśle ze jednak wszystko się ułoży oby po mojej mysli..:)
Polecam Internat. Przez pierwsze odcinki wydaje się nudny, ale póżniej wciąga tak samo jak El Barco. :-)
no nie wierze... świetnie... zawsze kiedy znajde super serial do oglądania i zarywania przez niego nocy, to się okazuje że go kończą, a taki chłam zostaje, do upadłego po 9-10-15 sezonów kręcą....
mam nadzieje, że chociaż w takim razie dla fanów z "wybuchem" serial zakończą, powyjaśniają rzeczy - jeśli nie, to będzie jak w przypadku veroniki mars... pół roku odczuwania niedosytu :)