PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609260}

Statek

El barco
2011 - 2013
7,8 6,6 tys. ocen
7,8 10 1 6638
6,0 2 krytyków
Statek
powrót do forum serialu Statek

Kiedy następne odcinki 2 sezonu :) ? bo słyszałam , że mają być jeszcze 3 odcinki i na tym koniec sezonu 2 :) tylko niestety nigdzie nie ma konkretnej informacji kiedy one się pojawią , a po zwiastunie nie mogę się doczekać 14 odc. ! :D pozdrawiam fanów :)

Natalie_x3

14 odcinek juz jest :D
http://www.seans-online.pl/seriale_online/el-barco-statek-sezon-2-odcinek-14.htm l

ocenił(a) serial na 10
OrdinaryGirl_filmweb

Wiem , wiem oglądałam :) chodzi mi o następne :)

ocenił(a) serial na 7
Natalie_x3

jeszcze dokładnie nie wiadomo kiedy będą następne odcinki "gratisowe" W Hiszpanie jeszcze tego nie ogłosili. "Prawdopodobnie 15 ma być puszczony 26. 01, ale to nie jest pewne."

daglas89

mam nadzieje ze prawda :D

ocenił(a) serial na 7
OrdinaryGirl_filmweb

też mam taka nadzieje, bo ten i dwa następne odcinki zapowiadają się ciekawie :D

daglas89

Juz nie moge sie doczekac :D

ocenił(a) serial na 10
OrdinaryGirl_filmweb

No to miejmy nadzieje , że to prawda :D i , że napisy również tak szybko się pojawią jak do poprzedniego odcinka :D jestem pełna podziwu do osoby , która tłumaczy te odcinki ;D

Natalie_x3

Ja tak samo .. aż się zdziwiłam ze tak szybko są napisy ;)

ocenił(a) serial na 7
Natalie_x3

No to przekaże wasze pozytywne opinie tłumaczom :) Bo nie tylko Pysia141192 i anonimowy tłumacz tłumaczą El Barco ale też dwie inne osoby.

"Jeśli chcecie oglądać odcinki EL Barco, EL Internado, Águila Roja, Marco, Ángel o Demonio i kilka innych z napisami PL zapraszam serdecznie na forum EB - www.elfanespaniol.pun.pl tam zostały umieszczone odcinki w oryginale i z napisami przez Administratorów którzy tłumaczą oraz zaprzyjaźnionych tłumaczy :)"

ocenił(a) serial na 10
daglas89

daglas89 wiesz może czy osoby , które tworzą polskie napisy do El Barco to tłumaczą je z jakiś napisów ( np. hiszpańskich czy francuskich - bo wiem , że El Interando było tłumaczone z francuskich ) czy ze słuchu za pomocą napisów ? :)

ocenił(a) serial na 7
Natalie_x3

Nie wiem jak Pyśka i anonim ale dziewczyny z forum EB tłumacza ze słuchu odcinki.

ocenił(a) serial na 9
daglas89

Forum jest darmowe, tak?

ocenił(a) serial na 7
klarnecistka

si. Ale wszelkie oglądanie szlak trafił przez USA i zamykanie stron. Na MV I MU już nie obejrzymy sobie wcale :/

daglas89

Mam nadzieje ze ktos bedzie dawal tutaj linki do el barco

ocenił(a) serial na 8
daglas89

Na razie jest panika ale było jest i będzie można dalej ściągać .Dziwi mnie cisza ze strony YT

ocenił(a) serial na 7
morlock31

Tak ale wszelkie linki z EI EB i innymi serialami były na MV i MU a także na 1fichiera a te 2 serwery zostały zablokowane a reszta nie długo czeka to samo :/

ocenił(a) serial na 10
daglas89

Kurcze a ja chciałam sobie pościągać jeszcze odcinki z 1 sezonu... :/ nie znacie może jeszcze jakiejś stronki gdzie można to zrobić? :)

ocenił(a) serial na 7
niki1707

1 sezon sprawdź tu -> http://www.elfanespaniol.pun.pl/viewtopic.php?id=936
2 sezon tu -> http://www.elfanespaniol.pun.pl/viewtopic.php?id=751

Jak na razie serwer 1fichiera jeszcze działa i można ściągać.
Zapraszam serdecznie na Forum EB do komentowania odcinków, dzieleniem się opinia o seriali i nie tylko i poznawania nowych osób.

ocenił(a) serial na 10
daglas89

O dzieki!!! :) z 1 sezonu mi kilka odcinków brakuje ale już niedlugo :D

ocenił(a) serial na 7
niki1707

Proszę :)