Jako wielka fanka El Internado i Blanki Suarez mam wielką ochotę obejrzeć ten serial, ale nie mam pojęcia o czym to jest. I czy to jest w klimacie El Internado? ;> z góry dzięki za odpowiedź :)
Można powiedzieć,że są w podobnym klimacie.Rzecz dzieje się na statku, główni bohaterowie to uczniowie i załoga.I jest oczywiście zagadka - więcej nie zdradzę,bo warto go obejrzeć.Polecam!
Napisałem do stacji AXN czy pokażą ten serial do dostałem odpowiedź:
"co do EL Barco to zapraszamy do śledzenia programu AXN w październiku ;]"
Niestety ale El Internado jest duże lepsze. A El Barco da się oglądać, ale moim zdaniem nie wciąga nawet w połowie tak jak Internat
Według mnie jest to genialny serial, o wiele lepszy od 98 % amerykańskich produkcji, ale El Internado zawsze będzie dla mnie najlepszym serialem na świecie!
Myślę, że w Internacie są ciekawsze i fajniejsze postacie. Jestem co prawda na 5. odcinku, ale na razie tak w pełni lubię Julię (okej, ja zawsze do niej i tak mówię Rebeca) i Ulissesa. No i trochę Ainhoę, Pitiego i tę co ma dziecko (chyba Vilma). Natomiast w El Internado mam co najmniej 15 ulubionych postaci.
Dla mnie to ona na zawsze pozotanie Rebecą :D
Nigdy nie zapomnę jak była w obozie i się nie dała
Tak, dokładnie! I ta mina kiedy mówi do Hugo, że nie mają wirusa! Bezcenne! :D
Jak Kapitan coś tam mówił, że podoba mu się Julia, to myślę sobie: "Zaraz, dlaczego mu się podoba jego córka ;o" Dopiero później skojarzyłam, że to imię naszej kochanej Rebeki :) W El Internado z dziewczyn lubiłam ją najbardziej i w tym serialu podobnie. Jej nie da się nie lubić!
O, mam nadzieję, że puszczą ten serial na AXN!
Ja nie jestem w stanie powiedzieć, który serial lepszy. Oba uwielbiam tak samo. Ale w Internacie jestem dopiero na końcówce 2 sezonu. Urzekł mnie klimat tego serialu, ta nutka tajemnicy, bohaterowie i w ogóle wszystko jak do tej pory.
Słyszałam, że El Barco jest podobny do El internado, ja tak nie uważam. Dla mnie te seriale są zupełnie o czymś innym, ale oba dają dreszczyk :P
Kiedy oglądniesz cały El Internado, to zobaczysz, że to jest lepsze. Finał 5 i 7 sezonu to wyciskacze łez!
Słyszałam właśnie, już się nie mogę doczekać żeby to obejrzeć,ale z drugiej strony nie chcę tak pędzić z odcinkami w necie, wolę codziennie po jednym na AXN bo tak to za szybko się skończy. Nie lubię takiej pustki jak już obejrzę cały serial i nie mam co oglądać. :D
Ja obejrzałam cały serial w 3 tygodnie :D Skończyłam w środę, a wszystkie odcinki mam ściągnięte i od tamtego dnia codziennie puszczam sobie ulubione scenki ;) I cały czas puszczam finał... Więc już z 7 razy się popłakałam :D Ale jak mam czas to na AXN też oglądam, bo fajnie sobie oglądnąć drugi raz, kiedy wszystko już wiem :)
Aa, to ściągałaś odcinki.. A można wiedzieć skąd?
Ja planuję teraz pościągać swoje ulubione seriale i zgrać na płytę, ale narazie dopiero skończyłam z Pretty Little Liars i znów musze się wziąć za ściąganie odcinków innych seriali. :P
Z chomikuj. Tylko niestety jeśli nie masz transferu to trzeba płacić z komórki. Ale od czego jest tata :D A skąd ty ściągasz? ;>
Aaa, no wiem wiem.
Ja ze strony peb ale nie wiem czy tam jest el barco i el internado. A jak raz nie chciał mi się odtworzyć odcinek to wpisałam w wyszukiwarce i pobrałam z jakiejkolwiek darmowej strony.
Aa El Barco też mam ściągnięte, więc nie ma problemu, myślałam o niektórych amerykańskich serialach. A są po polsku? :)
Amerykańskie seriale czy są po polsku czy co?
Jeżeli chodzi ci o amerykańskie to zależy jak trafisz, czasem są z lektorem a czasem musisz ściągnąć napisy i będziesz miała.
A jak ten odcinek el barco pobrałam co mi online nie działam to od razu był z napisami i nie musiałam się męczyć ;P
Właśnie o napisy mi chodziło ;d Bo za lektorem nie przepadam. A ściąganie nic nie kosztuje, prawda? ;>
Ja generalnie szukam darmowych stron do pobierania, bo już raz się złapałam na "pobieraczku" (nie wiem czy słyszałaś coś o tej stronie). I na tej stronie peb p l to jest za darmo, tylko jest w RAR i trzeba później rozpakować :)
W sumie jaki odcinek może się tu nie podobać? :D Mnie żaden nie nudził, chociaż oglądałam 7 na dzień ;d
Oj powiem ci, że coraz ciekawiej będzie :D A szczególnie 5. sezon, jak dla mnie najlepszy ze wszystkich! Co prawda wszystko się trochę pogmatwa tak, że te sprawy i komplikacje z 3. sezonu naprawdę błahe się będą wydawać na końcu ;d A jakich bohaterów najbardziej lubisz? ;>
hmm.. trudno powiedzieć. Marcosa, Ivana, Julię.. no i ogólnie dużo osób ale tych chyba najbardziej.. A ty?
moja lista chyba jest za długa :D najbardziej Marcosa za to, że tak kocha siostrzyczkę itp. ;d ale uwielbiam też Hectora, Fermina (z sezonu na sezon coraz lepszy!), Ivana i Martina (jeszcze do niego dojdziesz ;d). A z dziewczyn Rebecę (dochodzi w 5. sezonie), Marię, Julię, Paulę, Elsę i Amelię. Czyli tak właściwie to tylko za Carol nie przepadam... Trochę denerwuje mnie to Ivan/Marcos/Ivan/Marcos i tak w kółko... A jakieś ulubione pary? ;d
Maria i Fermin, słyszłam, że Ivan będzie z Julią i to mnie zaintrygowało, chciałabym ich zobaczyć razem, a Carol jak ma być to niech będzie z Marcosem a Ivan z Julią i wszyscy będą szczęśliwi ;P Natomiast nie mogę sobie wyobrazić Marcosa z Amelią, nie chciałabym tego. Wolałabym żeby była z tym Pedro albo Mateo xd ;D
A twoje?
Najbardziej lubię Marię i Hectora :) Ivan & Julia to wspaniała para, mówię ci! Najpierw się nienawidzę, a później... sama zobaczysz :)( Ivan z sezonu na sezon będzie coraz fajniejszy. Pewnie nie znasz tych postaci, ale uwielbiam Martina&Rebecę (nie robię żadnych spoilerów, bo od ich pierwszej sceny iskrzy :D). Ja właśnie jestem w mniejszości, która uwielbia Marcosa&Amelię. Na początku kibicowałam jemu z Carol, ale kiedy zaczęły się te spojrzenia z Amelią to już ich pokochałam! Marię i Fermina też bardzo lubię, szczególnie w 7. sezonie.
No musisz musisz :) Podziwiam twoją wytrzymałość, ja bym nie mogła oglądać tak co tydzień i czekać :D