Nie ogladajac ostatniego odcinka(nadal mam na co czekac..heheh) ...postanowilam obejrzec serial od poczatku,,,nie wiem dlaczego ale fajnie bylo zobaczyc te wszystkie buzki w 1 odcinku:)duzo fajnych sytuacjii pozapominalam i na prawde warto..mozna sie posmiac i podenerwowac:)Teraz mozna sie przyjrzec jakie metamorfozy przeszli bohaterowie porownujac jacy byli na samym poczatku..czy ktos rowniez oglada serial od poczatku?
też przymierzam się do ponownego oglądania serialu od początku często wracam do niektórych wątków i mimo że już je widziałam nie nudzą się w czym jest fenomen tego serialu że chce się wracać nie chce mi się wierzyć w jaki sposób spadła jego oglądalność i zrezygnowano z kręcenia dalszych sezonów skoro tyle osób jest nim zafascynowana nawet ci którzy na co dzień zwykle nie przepadają za serialami
Ja chyba zacznę od 2 sezonu oglądać ponownie.. Bo cały trzeci sezon ( i prawie połowę drugiego) obejrzałam po hiszpańsku i fajnie by było obejrzeć sobie wszystko po polsku.. Szczególnie trzeci sezon..
I ja tak samo nie obejrzalam jeszcze ostatniego odc! <high five> Wciąż mam na co czekać :D Ale tak na prawdę na początku nie chciałam oglądać, bo nie chciałam, żeby się skończyło, a teraz to najprościej w świecie nie mam czasu.. Ostatni odcinek włączyłam sobie wtedy kiedy leciał w Hiszpanii, na hiszpańskim kanale, ale byłam wtedy tak zajęta, że obejrzałam jedynie 5min..
Haha, też tak zrobiłam! Zostawiłam sobie 3 ostatnie odcinki i wróciłam do pierwszej serii. No i chyba wyszło mi na to, bo wciąz nie jestem pewna :P, że ta 1. seria była najlepsza :)