... i kogo Wam najbardziej będzie brakować?
Moimi ulubionymi bohaterami byli Vilma, Julian, i Salome, ale tęskniśc będę też nawet za Pitim,
bo wnosił dużo humoru. Troszeczkę też może potęsknię za Ulisesem, Gamboą... ale jednak za
Vilmą najbardziej, nie wiem co takiego jest w tej dziewczynie, ale niesamowicie ją polubiłam, a
Marina Salas jest według mnie prześliczna.
Szalenie brakować mi będzie wszystkich komediowych momentów serialu. :(
Najlepsze wrażenie na mnie zrobił w ostatnim odcinku [SPOILER!!] kiedy dał z siebie wszystko aby udawać Roberto, i to jak sie załamał faktem, ze Valeria jest postrzelona.
Btw ten aktor jest naprawdę świeeeeeetny :) genialnie zagrał
Dokładnie. Nie widziałem innych filmow z nim ale tutaj zagrał ekstra. Zagrac taka role napewno nie jest łatwo, propsuje:) No i tez było duzo smiechu z nim :D z Pitim czy Julianem w sumie tez :D
Zgadzam się, Burbuja był najlepszy... Szkoda, że nie pociągnęli bardziej wątku jego i Marimar. Genialny aktor
Mi będzie brakowało Roberta, fajny był jak nie był Bąblem, choć jako Bąbel tez fajny chłopak
Piti taki śmieszny koleś, zawsze mnie rozśmieszał :P
No i Maksa będzie mi brakowało, szkoda że tak późno przybył do obsady bo fajny chłopak z niego był.
Nawet Gamboy będzie mi brakowało bo koniec końców uważam że nie był do końca złym człowiekiem, miał swoje momenty.
Najmniej będzie mi brakowało Palomersa, wkurzał mnie, raz jest księdzem, po 2 dniach nie jest, całuje Vilmę, później znowu jest księdzem itd itp