Właśnie jakoś do Pacosię zabieram i nie może mnie przekonać :) heheh :) ale ja szukam coś w klimacie el barco :) znacie coś po za internatem (bo już oglądałam) :)
a gdzie można obejrzeć online Paco? wiem, że ktoś wrzucał na kinomaniaka, ale serwis zawiesił działalność. :(
Do hotelu przyjeżdża Julio (Yon Gonzalez) szukający siostry, która tam pracowała, jednak przestała wysyłać listy....
No nie... Nie było odcinków 2 sezonu, bo tłumacze czekali na dvd z napisami, ale to nic... Teraz tłumaczą... I ta w jakim tempie!! Są wspaniali...
To ja napisze ze jak skonczy sie El Barco w jego miejsce beda musieli wstawic jakis inny serial po czasie wiec jest nadzieja ze moze zrobia jakis nowy....pozyjemy zobaczymy...
Ja również polecam Paco i Gran Hotel. Jeszcze Internat ale już chyba każdy widział.
No właśnie aruba85 to Ty wrzucałaś/eś odcinki paco na kinomaniaka, prawda? bo zależy mi na oglądaniu online, nie dałoby rady wrzucić dalszych odcinków na inna strone? np. ii. tv tak samo jak El Barco ? byłabym mega wdzieczna! :)
Postaram się wrzucić na ii. tv, ale powiedz mi od którego sezonu i odcinka, bo nie pamiętam na jakim skończyłem :), a co do El Barco - to nie wrzucę, bo nie ma jeszcze 13 odcinka.
Aruba - na ii tv nie ma żadnego odcinka Paco jeszcze, więc w sumie dobrze byłoby zacząć od początku.
ja tez juz niestety nie pamietam ale to na pewno był 2 sezon :) gdzieś w połowie
dzieki wielkie!
Nie wiem czy będę mieć czas na wrzucanie :(
Ale jak znajdę, to zacznę od 3 sezonu (drugi skończyłem na 13 odc.)
Aruba85 za 2 dni bedziemy mogli juz korzystać z kinomaniaka, może znalazłbyś czas na wrzucenie kilku dalszych odcinków :D ? bardzo prosze :)
Jak dla mnie El Internado i You are beautiful (korean drama) to najlepsze seriale, jakie widziałam i mogę je oglądać w każdej chwili, więc one. Jeszcze oglądam Gran Hotel, jak przetłumaczą to też Luna, el misterio do Calenda. No i niedługo nowe odcinki Skins i Sherlocka.
Polecam gorąco "Luna el misterio de Calenda ", el Barco to to nie jest ale dla fanów El Internado na pewno okaże się fajnym serialem:)
Ja zaczęłam oglądać Gran Hotel. Obejrzałam już wszystkie odcinki, do których są napisy. Teraz czekam na kolejny. Polecam
Ja oglądam Gran hotel - lepsy od El barco ! I mam upatrzone 2 nowe seriale , ale nie ma jeszcze polskich napisów . Hispania, la leyenda i Protegidos, Los. A i jeszcze Secreto de Puente Viejo, jest podobno warte obejrzenia, wiec czekam na tłumaczenie na polski :)
a luna jest gdzies online z polskimi napisami czy tylko na gryzoniu? widzialem ze jest 1 odcinek na vi deo anyfiles ale nie zgadza sie obraz z dźwiekiem
z tego co ja patrzyam to tylko na ch omiku ktoś wstawia a mógłby normalnie na ii tv byłoby prościej komuś oglądac np
A ja będę dalej oglądać Revenge - Zemsta : ) Mi się ten serial baardzooo podoba ; )
Lightfields brytyjski najnowszy mini serial bardzo tajemniczy i fajny jest na itv bardzo polecam
widzę tu sporo propozycji, co Waszym zdaniem jest w tych serialach najlepsze?
np. moim zdaniem Statek wymiata, bo są świetne postacie, po prostu genialne, jest dużo mistycznych akcji, tajemnic i zagadek, a w tym wszystkim dużo serca, bo ludzie narażają swoje życie by ratować innych (np. moja ulubiona scena z ostatniego odcinka: Palomares, Ramiro i wanna ratują Pitiego, który zamiast być im wdzięczny, martwi się o ich życie, a przy tym oczywiście pozostaje sobą :)
asobrosa zgadzam się z Tobą w 100% :) po za tym jeszcze Internat :) również tajemnica i zagadka :) postacie nie najgorsze -jeśli chodzi o dorosłych w tym serialu napewno dużo bardziej tajemniczy i zagatkowi :)