PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609260}

Statek

El barco
2011 - 2013
7,8 6,6 tys. ocen
7,8 10 1 6638
6,0 2 krytyków
Statek
powrót do forum serialu Statek

Na wszystkich filmach, kreskówkach, serialach na 1 miejscu w obsadzie znajduje się główny bohater, a tutaj mamy Ainohe, która jest najbardziej nielubianą przeze mnie
postacia w EB i często psuje swoimi scenami ten wspaniały serial. Moim zdaniem na 1 miejscu powinien być Ricardo a następnie Juljian, Roberto, Julja, Gamboa itd a
dopiero przy końcu tych aktów, którzy odgrywają wiekszą role powinna być ona .

ocenił(a) serial na 7
lopuszanin

Ludzie są tak w obsadzie w jakiej kolejności są dodani...

lopuszanin

Ja również nie przepadam za nią . Ale i tak czekam z niecierpliwośćią nia kolejny odcinek :D Ciekawe kiedy będzie....

magdulla8

gdzie można obejrzeć?

lopuszanin

w którym odcinku 3 sezonu akcja przeniesie sie na ląd?

KaliBodzio

chyba w 10 ale jeszcze nie oglądałem

seba1795

tak w 10

lopuszanin

może ten, który dodawał aktorów, nie zasugerował się tym, kogo Ty lubisz, tylko po prostu dodawał po kolei jak mu się przypominało... w większości seriali i filmów dość trudno wyznaczyć jedną główną osobę, której niezaprzeczalnie należałoby się pierwsze miejsce na liście aktorów - zazwczaj np. seriale opowiadają o grupce przyjaciół, albo jakiejś konkretnej rodzinie, albo w jednym sezonie ktoś jest ważnieszy, a w drugim umiera, dochodzą nowi bohaterowie itd. dlatego myślę, że nie ma większej różnicy, kto będzie pierwszy, a kto czwarty, byleby wszystkich najważniejszych wymienić :)

Cudzoziemka87

Dokładnie, tak samo było w internacie przecież :)