PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609260}

Statek

El barco
2011 - 2013
7,8 6,6 tys. ocen
7,8 10 1 6638
6,0 2 krytyków
Statek
powrót do forum serialu Statek

zauwazyliscie ze na statku ciagle brakuje jedzenie a COCA COLA zawsze jest ? hahahahaah
... tez tak chce ! btw ..ainhoa mnie irytuje przezywa wszystko jak mrówka okres i robi z siebie
wielka ksiezniczke ..wkurza mnie to ze nikt nie wydał Gamboi kapitanowi i chodzi sobie po
statku jak jakis wielki PAN ...na wawel z nim !

ocenił(a) serial na 7
PinkFlower

coca- coli mają tyle bo w drugim sezonie znaleźli skrzynki z innego statku a od Gamboi łapy precz ! xD najlepszy z całego serialu ;)

ocenił(a) serial na 8
kamil665544

oooo nie ! nie cierpie go ! a więc wojna? hahha

ocenił(a) serial na 8
PinkFlower

ulisesssssss najlepszy!! nie wiesz czy bedzie 3 sezon?

ocenił(a) serial na 7
PinkFlower

http://www.filmweb.pl/serial/Statek-2011-609260/discussion/Czy+wiecie+co%C5%9B+o +3+sezonie+El+barco,1959088

ocenił(a) serial na 8
kamil665544

dzięęęęki !!

ocenił(a) serial na 6
kamil665544

wiesz Gamboa nie jest taki zły on tylko udaje wrednego dupka moze dzięki temu nie pozwala sobie myslec o stracie zony i dzieci

PinkFlower

Coca-Cola musiała fajne zasponsorowac, gdyż w sezonie 1 chyba nie ma odcinka bez pokazanie ich butelki lub skrzynki z ich logo... :-), chciaż film i tak jest zdecydowanie niskobudżetowy, gdyż nawet tych kilka komputerowych obróbek (jak mgła czy wybuch podwodnego wulkanu) wypadają blado nawet z nakręconym 1977 (35 lat temu!!!) "Star Wars"...

ocenił(a) serial na 8
TiVi_ksg

no niestety efekty rzeczywiscie mało DOPRACOWANE..ale serial mimo tych minusów wypada dobrze...zaczynam sie przekonywac do tego języka ..bo zawsze tylko angielski trawiilam ...wciąga bardzo a co do coli ..to juz na sile jest wciskana wszędzie ,robi sie to śmieszne az ...haha az dziwi mnie ze coca cola reklamuje sie w tak mało popularnym serialem ..bo nie ukrywajmy.. znany na całym swiecie to on nie jest ha

ocenił(a) serial na 6
TiVi_ksg

hymm ale porównanie SW ale mniejsz o to na pewno efektami nie zachwyca tu masz racje