zauwazyliscie ze na statku ciagle brakuje jedzenie a COCA COLA zawsze jest ? hahahahaah
... tez tak chce ! btw ..ainhoa mnie irytuje przezywa wszystko jak mrówka okres i robi z siebie
wielka ksiezniczke ..wkurza mnie to ze nikt nie wydał Gamboi kapitanowi i chodzi sobie po
statku jak jakis wielki PAN ...na wawel z nim !
coca- coli mają tyle bo w drugim sezonie znaleźli skrzynki z innego statku a od Gamboi łapy precz ! xD najlepszy z całego serialu ;)
http://www.filmweb.pl/serial/Statek-2011-609260/discussion/Czy+wiecie+co%C5%9B+o +3+sezonie+El+barco,1959088
wiesz Gamboa nie jest taki zły on tylko udaje wrednego dupka moze dzięki temu nie pozwala sobie myslec o stracie zony i dzieci
Coca-Cola musiała fajne zasponsorowac, gdyż w sezonie 1 chyba nie ma odcinka bez pokazanie ich butelki lub skrzynki z ich logo... :-), chciaż film i tak jest zdecydowanie niskobudżetowy, gdyż nawet tych kilka komputerowych obróbek (jak mgła czy wybuch podwodnego wulkanu) wypadają blado nawet z nakręconym 1977 (35 lat temu!!!) "Star Wars"...
no niestety efekty rzeczywiscie mało DOPRACOWANE..ale serial mimo tych minusów wypada dobrze...zaczynam sie przekonywac do tego języka ..bo zawsze tylko angielski trawiilam ...wciąga bardzo a co do coli ..to juz na sile jest wciskana wszędzie ,robi sie to śmieszne az ...haha az dziwi mnie ze coca cola reklamuje sie w tak mało popularnym serialem ..bo nie ukrywajmy.. znany na całym swiecie to on nie jest ha