To już konieć 2 sezonu???? Wcześniej pisało, że jest 14 odcinków, a teraz wchodzę i jest napisane że to już koniec.. Ma ktoś jakieś wieści odnośnie 3 sezonu??
niestety nie ma jeszcze żadnych wieści sama czekam na jakieś wiadomości ... mam nadzieje ze będzie 3 sezon :))
W 13 odcinku 2 sezonu jest zwiastun jakiegoś odcinka świątecznego myślę gdzieś ktoś pisał że będzie 5 stycznia zobaczymy .
I jeszcze wam powiem że czytałam na internecie na przetłumaczonej stronie antena3 że będzie w lutym 3 sezon ale nie wiem czy kręcony czy już odcinki 3 sezonu
Ja też się dowiedziałam.. Ten odcinek 14 będzie puszczony w okresie świątecznym (żeby nawiązywał tematycznie).. Później w styczniu będą podobno jeszcze 3 odcinki i na tym sie skończy 2 sezon.. No i mają w planach 3 sezon ale jeszcze nie wiadomo kiedy, ile odcinków...
ja słyszałam jeszcze że oglądalność jest tak dobra że może nawet będą kręcić do 5 sezonu więc o 3 nie ma co się martwic . Ciekawi mnie tylko czy Ulisesa i Ainhe będą jeszcze grać :))
2 sezonu jest 13 odcinków (które się już skończyły) i dodatkowo będą jeszcze 4 odcinki (1 z nich 5 stycznie i 3 kolejne w następne czwartki) i to będzie całkowity koniec 2 sezonu. 3 sezon mają zacząć kręcić w połowie lutego i ma być w tv w okolicach wrześniach. Z tego co wczoraj powiedział w wywiadzie Álex Pina, bedzie 3 sezon i ma być jeszcze i 4 i 5. Co do tego czy Ainhoa i Ulises dalej będą grali to nie wiem, jedynie tyle ze w ostatnim z tych 4 dodatkowych odcinków ma umrzeć jedna z osób (z tego co wiem nie będzie to Julian ani Salome) więc ciekawe kto. ale wszystko się okaże zostaje nam czekać ;)
Ainhoa i Ulises są kluczowymi postaciami w serialu i miejmy nadzieję, że ich nie uśmiercą. Mnie osobiście coraz bardziej irytuje Palomares, więc mam nadzieję, że to będzie on xd
mnie też, na początku go lubiłam ale teraz stwierdzam, ze jest obleśny. niech zginie xD on albo Estela, bo ta to też jest irytująca
Z tego co wiem to nie będzie to żadna z tych "głównych postaci". I zapewniam że nie będzie to ani Gamboa, A, U ani Estela :)
A ja mam nadzieję, że na 3,4 serii się skończy. Po prostu nie wyobrażam sobie możliwości zmyślenia kolejnych katastrof, chociaż mogłyby być np: mocne opady śniegu w czego skutek "zamarza" morze :D kolejna epoka lodowa ;) hm tsunami, szarańcze czy inne spadające paskudztwa co byłoby dla wszystkich wskazówką,że gdzieś niedaleko jest ziemia ; ) i wszystko inne podchodzące pod trochu fantastyke. Hm może bezustannie spadające komety?
Tak więc w 4 sezonie mogliby dotrzeć już do ziemi a tam co? Walczyli z tymi ludźmi z projektu? O co... Gamoba nie chce by gwiazda dotarła szybciej przed tamtymi do ziemi, więc pewnie on ukradł Manolita - właśnie oglądam dziesiąty odcinek ;)
Sezonów ma być 5 (przynajmniej są takie plany na dzień dzisiejszy) ale powiem szczerze, że będzie ciekawie przynajmniej 3 sezon się bardzo ciekawie skończy i po przeczytaniu tego wiem, że nie będzie nudo i nie będzie żadnego tsunami, epoki lodowej, szarańczy itp :P To co wymyślili to oryginalny sposób i nie przypuszczałam, że to tak się potoczy :D
www.antena3.com wchodzisz w "salon modo" i sobie ogladasz wszystkie odcinki i Statku iw szystkich seriali zrobionych przez Globemidia.