PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609260}

Statek

El barco
2011 - 2013
7,8 6,6 tys. ocen
7,8 10 1 6638
6,0 2 krytyków
Statek
powrót do forum serialu Statek

koniec sezonu 2

ocenił(a) serial na 9

To już konieć 2 sezonu???? Wcześniej pisało, że jest 14 odcinków, a teraz wchodzę i jest napisane że to już koniec.. Ma ktoś jakieś wieści odnośnie 3 sezonu??

ocenił(a) serial na 8
anusialka94

niestety nie ma jeszcze żadnych wieści sama czekam na jakieś wiadomości ... mam nadzieje ze będzie 3 sezon :))

ocenił(a) serial na 10
karo767

W 13 odcinku 2 sezonu jest zwiastun jakiegoś odcinka świątecznego myślę gdzieś ktoś pisał że będzie 5 stycznia zobaczymy .

ocenił(a) serial na 8
aliass1970

to dobra wiadomość :))

ocenił(a) serial na 10
karo767

I jeszcze wam powiem że czytałam na internecie na przetłumaczonej stronie antena3 że będzie w lutym 3 sezon ale nie wiem czy kręcony czy już odcinki 3 sezonu

ocenił(a) serial na 8
aliass1970

Oooo to bardzo dobra wiadomość :) Dziękuje :))

ocenił(a) serial na 9
karo767

Ja też się dowiedziałam.. Ten odcinek 14 będzie puszczony w okresie świątecznym (żeby nawiązywał tematycznie).. Później w styczniu będą podobno jeszcze 3 odcinki i na tym sie skończy 2 sezon.. No i mają w planach 3 sezon ale jeszcze nie wiadomo kiedy, ile odcinków...

ocenił(a) serial na 8
anusialka94

ja słyszałam jeszcze że oglądalność jest tak dobra że może nawet będą kręcić do 5 sezonu więc o 3 nie ma co się martwic . Ciekawi mnie tylko czy Ulisesa i Ainhe będą jeszcze grać :))

karo767

2 sezonu jest 13 odcinków (które się już skończyły) i dodatkowo będą jeszcze 4 odcinki (1 z nich 5 stycznie i 3 kolejne w następne czwartki) i to będzie całkowity koniec 2 sezonu. 3 sezon mają zacząć kręcić w połowie lutego i ma być w tv w okolicach wrześniach. Z tego co wczoraj powiedział w wywiadzie Álex Pina, bedzie 3 sezon i ma być jeszcze i 4 i 5. Co do tego czy Ainhoa i Ulises dalej będą grali to nie wiem, jedynie tyle ze w ostatnim z tych 4 dodatkowych odcinków ma umrzeć jedna z osób (z tego co wiem nie będzie to Julian ani Salome) więc ciekawe kto. ale wszystko się okaże zostaje nam czekać ;)

ocenił(a) serial na 9
paulax5

O kurcze,.. Ciekawe kogo uśmiercą... Może Gamboe!!!!!!! Oby nie A czy U :)

ocenił(a) serial na 10
anusialka94

Ainhoa i Ulises są kluczowymi postaciami w serialu i miejmy nadzieję, że ich nie uśmiercą. Mnie osobiście coraz bardziej irytuje Palomares, więc mam nadzieję, że to będzie on xd

ocenił(a) serial na 7
Ardillita

mnie też, na początku go lubiłam ale teraz stwierdzam, ze jest obleśny. niech zginie xD on albo Estela, bo ta to też jest irytująca

Nekori

Z tego co wiem to nie będzie to żadna z tych "głównych postaci". I zapewniam że nie będzie to ani Gamboa, A, U ani Estela :)

paulax5

A ja mam nadzieję, że na 3,4 serii się skończy. Po prostu nie wyobrażam sobie możliwości zmyślenia kolejnych katastrof, chociaż mogłyby być np: mocne opady śniegu w czego skutek "zamarza" morze :D kolejna epoka lodowa ;) hm tsunami, szarańcze czy inne spadające paskudztwa co byłoby dla wszystkich wskazówką,że gdzieś niedaleko jest ziemia ; ) i wszystko inne podchodzące pod trochu fantastyke. Hm może bezustannie spadające komety?
Tak więc w 4 sezonie mogliby dotrzeć już do ziemi a tam co? Walczyli z tymi ludźmi z projektu? O co... Gamoba nie chce by gwiazda dotarła szybciej przed tamtymi do ziemi, więc pewnie on ukradł Manolita - właśnie oglądam dziesiąty odcinek ;)

joka_2

Sezonów ma być 5 (przynajmniej są takie plany na dzień dzisiejszy) ale powiem szczerze, że będzie ciekawie przynajmniej 3 sezon się bardzo ciekawie skończy i po przeczytaniu tego wiem, że nie będzie nudo i nie będzie żadnego tsunami, epoki lodowej, szarańczy itp :P To co wymyślili to oryginalny sposób i nie przypuszczałam, że to tak się potoczy :D

ocenił(a) serial na 10
paulax5

a ma może ktoś link do 2 sezonu 13 odcinka ????

ocenił(a) serial na 10
paulax5

a ma może ktoś link do 2 sezonu 13 odcinka ????

ocenił(a) serial na 10
ana7xd

www.antena3.com wchodzisz w "salon modo" i sobie ogladasz wszystkie odcinki i Statku iw szystkich seriali zrobionych przez Globemidia.

ocenił(a) serial na 10
kasiekberbasiek

dzięki wielkie ; )