Podobno serial kończy sie na 14 odcinku, ale teraz czytałam spoilery odcinków któs podał w innym temacie(o tym kim jest Max, nie vede opisywac co tam przeczytalam wiekszosc pewnie nie chce ale watpie zeby to sie tak skonczylo ze nie znajda resztz i nie wszscz beda na wyspie co o tym sadzicie
a może poprostu będzie przerwa? tak jak w innych serialach, np dexter nowa seria co rok na jesien byla
Podano wyraźnie informację, że serial kończy się na 3 sezonie i nie będzie kolejnych. Tu jest informacja na ten temat http://www.zonaelbarco.com/destacado-el-barco-termina-definitivamente-tras-tres- temporadas-de-exito-en-antena-3/
Pojawił się też kolejny komunikat http://www.zonaelbarco.com/destacado-el-final-de-el-barco-sera-cerrado-y-resolve ra-las-tramas-de-la-serie/ , głównie ze względu na liczne pytania i komentarze fanów, pełne obaw co do zakończenia serialu. Wiadomo, że informacja ta wywołała burzę pytań o to, czy poznamy rozwiązanie wszystkich zagadek i czy zostaną zakończone wszystkie wątki.
Z tego co zrozumiałam to producenci już wcześniej przewidywali, że sezon trzeci będzie ostatnim. W związku z tym, że szanują oni swoją publiczność i chcą jej oferować produkty wysokiej jakości, zakończenie serialu będzie na równie wysokim poziomie jak cała seria. Znaczy się, że niby nas zakończenie nie rozczaruje.
Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałam.
brzmi rozsądnie... chociaż jestem niepocieszona, że to ostatni sezon, to teraz zaczynam myśleć, że może lepiej zakończyć wszystko z klasą, póki serial jest dobry, niż rozwlekać wszystko na kolejne 3 sezony i iść w ilość, a nie w jakość
Właśnie podejrzałam odcinek 14 - jest na ii tv - i myślę, że można mieć nadzieję, że faktycznie zakończenie serialu nas nie zawiedzie :D
ja bym tylko chciała, żeby przynajmniej większość wątków się wyjaśniła... nie mówię o jakichś pierdołach, ale wszystko, co związane z projektem, powinno zostać pokazane - w końcu przez 3 sezony skręcało nas od tych tajemnic :) oglądasz odc. bez napisów? szacun
Myślę, że najwięcej wyjaśni się w ostatnim odcinku. W 14 atmosfera się zagęszcza, ale dowiadujemy się sporo nowego o Venturze. Trochę będzie o Julii i Roberto - czyli Bąblu. No i ten tytułowy hałas na niebie zaskoczy wszystkich. W 15 odcinku wreszcie pojawi się Ulises.
niestety, ja nie znam hiszpańskiego, nie wiem czy któraś z tlumaczek już się podjęła tego zadania, pewnie Pysia będzie tłumaczyła, ale nie znam szczegółów