PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609260}

Statek

El barco
2011 - 2013
7,8 6,6 tys. ocen
7,8 10 1 6638
6,0 2 krytyków
Statek
powrót do forum serialu Statek

na 14 odc koniec?

ocenił(a) serial na 9

Podobno serial kończy sie na 14 odcinku, ale teraz czytałam spoilery odcinków któs podał w innym temacie(o tym kim jest Max, nie vede opisywac co tam przeczytalam wiekszosc pewnie nie chce ale watpie zeby to sie tak skonczylo ze nie znajda resztz i nie wszscz beda na wyspie co o tym sadzicie

Alicja_90

Serial kończy się na 16 odcinku.

ocenił(a) serial na 9
elenkaa

aha, myślałam, że na 14. Dzięki;)

Alicja_90

Na szczęście na 16, choć to i tak mało :( Powinni zrobić chociaż jeszcze jeden sezon..

ocenił(a) serial na 9
elenkaa

a może poprostu będzie przerwa? tak jak w innych serialach, np dexter nowa seria co rok na jesien byla

Alicja_90

Podano wyraźnie informację, że serial kończy się na 3 sezonie i nie będzie kolejnych. Tu jest informacja na ten temat http://www.zonaelbarco.com/destacado-el-barco-termina-definitivamente-tras-tres- temporadas-de-exito-en-antena-3/
Pojawił się też kolejny komunikat http://www.zonaelbarco.com/destacado-el-final-de-el-barco-sera-cerrado-y-resolve ra-las-tramas-de-la-serie/ , głównie ze względu na liczne pytania i komentarze fanów, pełne obaw co do zakończenia serialu. Wiadomo, że informacja ta wywołała burzę pytań o to, czy poznamy rozwiązanie wszystkich zagadek i czy zostaną zakończone wszystkie wątki.
Z tego co zrozumiałam to producenci już wcześniej przewidywali, że sezon trzeci będzie ostatnim. W związku z tym, że szanują oni swoją publiczność i chcą jej oferować produkty wysokiej jakości, zakończenie serialu będzie na równie wysokim poziomie jak cała seria. Znaczy się, że niby nas zakończenie nie rozczaruje.
Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałam.

Honda_74

brzmi rozsądnie... chociaż jestem niepocieszona, że to ostatni sezon, to teraz zaczynam myśleć, że może lepiej zakończyć wszystko z klasą, póki serial jest dobry, niż rozwlekać wszystko na kolejne 3 sezony i iść w ilość, a nie w jakość

Cudzoziemka87

Właśnie podejrzałam odcinek 14 - jest na ii tv - i myślę, że można mieć nadzieję, że faktycznie zakończenie serialu nas nie zawiedzie :D

Honda_74

ja bym tylko chciała, żeby przynajmniej większość wątków się wyjaśniła... nie mówię o jakichś pierdołach, ale wszystko, co związane z projektem, powinno zostać pokazane - w końcu przez 3 sezony skręcało nas od tych tajemnic :) oglądasz odc. bez napisów? szacun

Cudzoziemka87

Myślę, że najwięcej wyjaśni się w ostatnim odcinku. W 14 atmosfera się zagęszcza, ale dowiadujemy się sporo nowego o Venturze. Trochę będzie o Julii i Roberto - czyli Bąblu. No i ten tytułowy hałas na niebie zaskoczy wszystkich. W 15 odcinku wreszcie pojawi się Ulises.

Honda_74

zapowiada się spoko, chociaż Ulises to w El Barco naprawdę był w kratkę :/ a kto to jest Ventura?

Cudzoziemka87

To dziadek z hotelu.

Honda_74

dzięki, zapomniałam o nim zupełnie!

ocenił(a) serial na 10
Cudzoziemka87

Ej ktoś juz wogle tłumaczy 12 odcinek ?? ;)

ocenił(a) serial na 9
marlenka456644

no właśnie ktoś się za to zabrał ?

ocenił(a) serial na 10
Alicja_90

Kiedy może być 12 odcinek ? : )

Werczan

niestety, ja nie znam hiszpańskiego, nie wiem czy któraś z tlumaczek już się podjęła tego zadania, pewnie Pysia będzie tłumaczyła, ale nie znam szczegółów

ocenił(a) serial na 10
Honda_74

napisałaś że oglądałaś 14 odcinek i czytałaś o El Barco na ich stronie .. Może spróbowałabyś się podjąć tłumaczenia 12 odcinka ? :)