PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609260}

Statek

El barco
2011 - 2013
7,8 6,6 tys. ocen
7,8 10 1 6641
6,0 2 krytyków
Statek
powrót do forum serialu Statek

odcinek 8

ocenił(a) serial na 10

Kiedy będzie odcinek 8 sezonu 3 z napisami.?

ocenił(a) serial na 9
olusia856

Prawdopodobnie jeszcze w tym roku.
P.S. Po co zakładacie co chwilę nowe tematy... jak już są takie. Czytajcie ludzie dyskusje... Pozdrawiam

aruba85

i jak Uda ci się na dzisiaj wstawić 9 odcinek ?

ocenił(a) serial na 9
wiemarcel

Najprawdopodobniej jutro będzie. Ja już nie wrzucam, teraz wrzuca Benihime_chan (na kinomaniaka) :)

ocenił(a) serial na 7
olusia856

Jak, będzie to na pewno pojawi się tu taka informacja.... Po co pytacie?? To nie przyspieszy tłumaczy a na pewno ich to denerwuje... Oni ciężko pracują, a zamiast ich pochwalić jeszcze ich poganiacie..

ocenił(a) serial na 8
Ellen Page

http://www51.zippyshare.com/v/98990359/file.html
trzeba troche poprawic napisy

ocenił(a) serial na 7
morlock31

Dziękuję bardzo... Niestety ja jestem w tyle z odcinkami (dopiero 2 ostatni jaki widziałam), bo oglądam serial: Czerwony Orzeł... Polecam... Powinien się spodobać...

PS. Uwagę przyciągnął mą twój nick.. Skąd taki?? Kojarzy mi się z grupą ludzi z podziemi z uniwersum Marvela...

ocenił(a) serial na 8
Ellen Page

Kilka razy wcześniej słyszałem w filmach Morlock ale po obejżeniu Wehikuł czasu zostalo

ocenił(a) serial na 7
morlock31

Hmmm.... Widocznie często tego używają... Jeszcze raz dzięki za napisy :))

Ellen Page

hej, możesz powiedzieć coś więcej o tym serialu? oglądałam Internat, Gran Hotel, teraz El Barco i poszukuję dobrych hiszpańskich seriali... jak z jego dostępnością w ogóle? (niestety, nie znam hiszpańskiego)

ocenił(a) serial na 7
Cudzoziemka87

Jest na kinomaniaku całe 4 sezony z lektorem... Nawet podobno w tv leciał ale ja nie wiem gdzie ani kiedy...
Czerwony Orzeł to serial o człowieku, któremu zabili żonę... Od tego momentu stara się dociec dlaczego to zrobili... No i pragnie zemsty... Jednak zostaje przy zdrowych zmysłach i troskliwie opiekuje się synem... Przybiera przydomek Czerwonego Orła, choć do końca sam nie wie co on oznacza, gdyż przydomek ten nadał mu jego wieczny opiekun - Mnich Augustin... Czerwony Orzeł pomaga biedakom oraz sam wymierza czasem sprawiedliwość... Następnie stara się ustalić swoje korzenie... Akcja toczy się w XVII w. oraz opowiada także o życiu szlachty - Markizie de Santiano... Więcej nie będę opowiadać, bo to bardzo skomplikowane... W serialu nie ma żadnych zjawiosk paranormalnych i wszystko jest wyjaśnione ( przynajmniej do tego momentu, gdzie doszłam)...

Ellen Page

ok, dzięki, może się skuszę, skoro polecasz :)

ocenił(a) serial na 7
Cudzoziemka87

Nie ma za co, mnie wciągnął bardzo w 2 sezonie...

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Szybciutko wrzućcie odcinek 8. Proszę.!!

ocenił(a) serial na 10
KarOlina__3

Zgadzam się z KarOlina__3 trochę już to trwa, 2 poprzednie szybciej poszły :D

ocenił(a) serial na 7
KarOlina__3

Ale ja nie tłumaczę... Ja tylko tłumaczyłam autorowi tematu, że trzeba cierpliwie uszanować ich pracę... Że im się chce... Bo tak naprawdę to mogliby obejrzeć po hiszpańsku i mieć w nosie nas wszystkich oni tak pięknie się zachowują wobec nas... Dopiero uczę się hiszpańskiego i to potrwa zanim cokolwiek zacznę kumać z długich tekstów...

morlock31

Trochę? Przecież Ty tego nie tłumaczyłeś, bo to jest żywcem z translatora przekopiowane i jakby tego było mało, to widać nigdy nie oglądałeś El Barco, bo w przeciwnym razie wiedziałbyś ja przetłumaczyć "w poprzednim odcinku...". Ja szanuję pracę tłumaczy, ale żeby się do czegoś takiego posunąć... :/ Kto będzie chciał tak oglądać ten serial? Lepiej jest miesiąc poczekać na pracę bardziej poważnych tłumaczy, niżeli oglądać z czymś takim...

Naprawdę ci współczuję.
Pozdrawiam, Zarita

ocenił(a) serial na 10
Zarita

Popieram Zarita , ale tłumacze mogliby określić się bardziej kiedy będą kolejne odcinki. :)

ocenił(a) serial na 10
KarOlina__3

W innym temacie jest napisane, że raczej jutro pojawi się 8 odcinek.

ocenił(a) serial na 10
nieodgapiam

Dzięki za info. ;)

ocenił(a) serial na 10
KarOlina__3

Nie ma za co. ;))

KarOlina__3

Nie ma co na nich naciskać, to też ludzie, a odcinek El Barco (jak zresztą chyba wszystkich hiszpańskich seriali) trwa przeszło godzinę zegarową... Musimy cierpliwie czekać :)

ocenił(a) serial na 10
Zarita

Nie chce na nic naciskać , ale po prostu nie mogę doczekać się kolejnych odcinków. ;)

ocenił(a) serial na 10
KarOlina__3

No ja szanuje prace tłumaczy, bo nie każdy poświęca swój czas prywatny na tłumaczenie. A jak KarOlina nie może sie doczekać kolejnych odcinków to niech sobie zapowiedzi poogląda następnych odcinków :D Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
olusia856

Zapowiedzi jednak mi nie wystarczają , a tak na marginesie już obejrzałam. :) Pzdr.:)

ocenił(a) serial na 10
KarOlina__3

No ale postaw się w roli tłumacza, oni mają też swój czas prywatny, specjalnie dla nas poświęcają go. A co ty taka psychofanka tego serialu :D Spokojnie zdążysz obejrzeć :)

ocenił(a) serial na 10
olusia856

Rozumiem , że tłumacze poświęcają swój czas prywatny, ale kiedy ja nie mogę tak długo czekać. Właśnie obawiam się , że nie zdążę go obejrzeć. :)

ocenił(a) serial na 10
KarOlina__3

Dlaczego, jak można spytać.?

ocenił(a) serial na 10
olusia856

Wybacz, ale nie udzielam takich informacji nieznajomym. :)

ocenił(a) serial na 10
KarOlina__3

Przestań znamy się jak łyse węże, kogo chcesz oszukać :D

ocenił(a) serial na 10
olusia856

Hahhaha dobre. ;d widzę , że poczucie humoru to ty masz. :) Nikogo tu nie chce oszukać. Skąd mam wiedzieć kim jesteś ? :)

ocenił(a) serial na 10
KarOlina__3

Jestem osobą bliską twojemu sercu :* :D Jestem twoją przyjaciółką i nie boję się pisać tego publicznie ale widzę ty się mnie wstydzisz :(

ocenił(a) serial na 10
olusia856

Hahhahaa nie no zgrywam się, tak jakoś na żarty mi się wzięło :D Zapomnijmy o tym :D

ocenił(a) serial na 10
olusia856

Kobieto co ty w ogóle bredzisz.?! Chcesz być moją przyjaciółką to napisz na priv poznamy się, pogadamy, zobaczymy co z tego wyjdzie. :)

ocenił(a) serial na 10
KarOlina__3

Ty zgrywusie pier*****. ! :d

ocenił(a) serial na 10
KarOlina__3

Żeby być moim przyjacielem trzeba być kimś, a ty jesteś zwykłą bezczelną dziewuchą, która na forum używa wulgaryzmów. Trochę się opamiętaj nie jesteś u siebie na wsi.

ocenił(a) serial na 10
olusia856

Nawet mnie nie znasz i mam gdzieś twoje zdanie.! ze wsi to ty jesteś.

ocenił(a) serial na 10
KarOlina__3

I wiesz co chyba nie chce poznać, i powiem Ci jedno: zgrywasz się strasznie przed wszystkimi tutaj.

ocenił(a) serial na 10
olusia856

A i jeżeli będziesz chciała popisać sobie to włącz WordPada i tam sobie popisz, bo tu ludzie chcą rozmawiać na temat ''el barco'', więc jak nie masz nic do dodania w tym temacie, to musimy się chyba pożegnać.

ocenił(a) serial na 10
olusia856

Kto się zgrywa to się zgrywa. Chcę ci przypomnieć , że Ty zaczęłaś tą beznadziejną rozmowę, ale ktoś to musi zakończyć . Pa.

Ps. Mocne pociski. Hahahaha

ocenił(a) serial na 10
olusia856

rzeczywiście, tłumacze odwalają kawał dobrej roboty i powinniśmy ich szanować, mogliby ten cenny czas poświęcić na spotkanie z przyjaciółmi itp., ale oni wolą nam dogadzać abyśmy byli happy, co prawda inne odcinki pojawiały się szybciej i wszyscy co pięć minut sprawdzają czy nie ma tego nieszczęsnego ósmego epizodu, ale teraz taki ruchliwy okres - święta, sylwester
Pozdrowienia dla użytkowników, tłumaczy i fanów :D :*

ocenił(a) serial na 10
Stella119

No masz rację ja z koleżanką właśnie sprawdzamy dosłownie co 5 minut i oczekujemy 8 odcinka tak ten serial nas wciągnął :)

ocenił(a) serial na 10
olusia856

oj wiele osób pewnie robi to samo, bo na prawdę udał im się ten serial :D

ocenił(a) serial na 10
Stella119

Zgadzam się, serial trzyma w napięciu, pojawia się nutka grozy jak i zabawne dialogi min,Ricarda i Juliana czy też zabawne postacie jak np Piti :D Za każdym razem po obejrzeniu kolejnego odcinka chce się więcej i czuje pewien niedosyt :D

ocenił(a) serial na 10
olusia856

komedia, przygoda i romans to najlepsze połączenie, a trzymające w napięciu momenty i to jak bardzo chce się obejrzeć kolejny odcinek czasami są denerwujące, ale to tworzy serial wspaniałym

Stella119

i jak ogółem komuś uda się na dzisiaj wstawić 9 odcinek ?

olusia856

ja dokladnie to samo...el barco to moj narkotyk!

ocenił(a) serial na 8
olusia856

Krótki komentarz ;p
Odcinek mieszany - Babel dowiedział się, że Salome to jego siostra, później ich wspólna rozmowa...
zaskakujący wątek oczywiście też - Gamboa + Sol (Elena) wiedziałam, że z tą dziewczyną coś będzie, albo dostanie konkretną rolę, albo zginie :D
Kapitan i Julia i ciągle przeszkadzający im Julian :D Śmiesznie... :D
Max... średnio gościu mi się podoba... nie jest dobry...chyba... :p