PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609260}

Statek

El barco
2011 - 2013
7,8 6,6 tys. ocen
7,8 10 1 6638
6,0 2 krytyków
Statek
powrót do forum serialu Statek

czy wie ktoś coś o odcinku 4 z napisami :) albo 5 i 6 ...
znalazłam na kino maniaku ale niestety nie jest odcinek tłumaczony w całości ciągle jakiś
dialogów brakuje macie może dostęp do odcinków przetłumaczonych w całości tak jak były
dotychczas ???????????

ocenił(a) serial na 9
zzuziaaa

Raptem paru dialogów nie ma (odc.4) co nie zmienia faktu... bo i tak raczej to nic nie zmienia. Powinnaś się cieszyć, że w ogóle jest jakieś tłumaczenie - że komuś chce się tłumaczyć.
Z tego co wiem, to tłumaczony jest teraz piąty odcinek (przez tą samą osobę co 4 - ze słuchu - i też może być parę braków... co mi wcale nie przeszkadza). Pozdrawiam

aruba85

spokojnie spokojnie proszę mi tu bez pretensji normalnie się zapytałam , ponieważ wiem że nie tylko ta osoba tłumaczy ze słuch, ale są inne osoby które tłumaczyły poprzednie odcinki i było wszystko ok,być może ktoś miał napisy lub też znał link z filmem i napisami wgranymi do niego od tych osób .... a Ty już nadskakujesz,ja tylko grzecznie zapytałam , więc proszę mi tu nie szczekać ...

zzuziaaa

a te parę dialogów mi osobiście robi różnice ....

ocenił(a) serial na 10
zzuziaaa

sama nie szczekaj

ocenił(a) serial na 10
ayashi21

A 4 os. z kilkoma brakami to nie katastrofa jak nie chcesz nie oglądaj po prostu, mi nie robi różnicy dlatego oglądam i jestem wdzięczna za tłumaczenie ze słuchu bo wiem że bardzo to trudne

ocenił(a) serial na 9
ayashi21

:) Dobrze powiedziane... a raczej napisane ;)

aruba85

jak robi Ci różnice to sama się weź za te tłumaczenie xdddddddd

ocenił(a) serial na 9
zzuziaaa

Zuza ja nie chce na ciebie naskakiwać ale chciałabym ci uświadomić jedną rzecz... osoby które tłumaczą odcinki nie robią tego dla siebie bo rozumieją odcinki bez napisów ;) więc poświęcają swój czas dla innych. Ja na przykład ucz się hiszpanskiego tylko pół roku i wzięłam się za to tłumaczenie na prośbę kilku znajomych którzy lubią ten serial (ja tłumaczyłam 4 odcinek ;] ) i sory że nie ma kilku dialogów ale sama byłabym przeszcząśliwa rozumiejąc 100% hiszpanksiego juz teraz ;) nie chcesz nie musisz oglądać, bo nikt ci tego lepiej nie przetłumaczy, nawet nie wyobrażasz sobie ile czasu zajmuje samo tłumaczenie a potem dopasowywanie tych napisów do filmu i ludzie poswiecaja temu wolny czas. Na następny raz bądz ostrozniejsza z takimi wypowiedziami bo nie zdziwie sie jesli osoby tłumaczace przestana tłumaczyc przez takie wypowiedzi jak twoja ;]

ocenił(a) serial na 9
zzuziaaa

jeśli chcecie mogę puścić wodze fantazji i wymyśleć co oni mówią tam gdzie nie rozumiem :P nawet nie zauważycie :P

ocenił(a) serial na 8
zzuziaaa

Hej, ja wolę poczekać na tłumaczenia od tamtego tłumacza

ocenił(a) serial na 5
Diretto

Nikt Ci nie zabrania :)

ocenił(a) serial na 9
aruba85

aruba uwielbiam cię ;)

ocenił(a) serial na 9
annagiex

annagiex bez przesady :), niby za co hehe :P

ocenił(a) serial na 9
aruba85

za twoje wypowiedzi ;) nie martw się 5 się przetłumaczy tylko nie mam za bardzo czasu do tego na dłużej siąść wiec może dopiero w weekend bedzie ;/

ocenił(a) serial na 9
annagiex

Spokojnie. Mi się nigdzie nie śpieszy... może ono być nawet za miesiąc... :) Dziękuję - za to, że Ci się w ogóle chce. A ja właśnie wysyłam na kino maniaka jeszcze raz odcinek 4, bo skarżą się ludzie, że nie odtwarza się heh - wrzucam na inny serwer.
Zauważyłem, że ludzie chcą mieć wszystko podane na tacy, sami nie mogą rozwiązać problemu. Pozdrawiam i życzę Ci miłego dnia :)

annagiex

drogie Panie przesadzacie ja grzecznie się spytałam a wy wylatujecie na ludzi !!!!!!!!!
Co do annagiex wiem doskonale że to Ty tłumaczyłaś i nie mówię że jesteś taka czy owaka czy źle coś zrobiłaś,zdaje sobie sprawę że tłumaczenie ze słuch jest trudne...
SPYTAŁAM TYLKO GRZECZNIE I NORMALNIE CZY KTOŚ WIE O INNYCH TŁUMACZENIACH ...
Po za tym każdy ma prawo do własnej opinii taka była moja , a to że ktoś fochy szczelna to już nie moja wina :) trzeba trochę wydorośleć
Tyle mam do powiedzenia

ocenił(a) serial na 9
zzuziaaa

spoko ja się nie obrażam :) tylko jak by lepsze tłumaczenia były to już dawno by tutaj były. Chodzi mi tylko o to że jak marnuje sie na to tłumaczenie strasznie dużo czasu a potem ludzie piszą że do dupy to się odechciewa, zrozum :) Masz prawo do opini a ja mam prawo do wytłumaczenia sie ze starałam się mega i jeśli te kilka dialogów tak ci przeszkadzają to czekaj na lepsze napis. Pozdrawiam

annagiex

Droga annagiex nie chciałam Cie urazić :) popatrz napisałam w pierwszym poście czy jest może leprze,co nie znaczą że mówię że Twoje jest do dupy :) (tylko chodziło mi że lobię jak jest cały hehe z racji tego że nie znam hiszpańskiego sama nie mogę sobie dopowiedzieć tak jak było by w przypadku angielskiego) :) rozumiesz ? :)
Wkurza mnie i to na maxsa jak człowiek daje post który nie obraża nikogo .... a tak jak wyżej nie wymieniając ników tych osób bo szkoda mi na to czasu i chęci ktoś na Ciebie wyskakuje,uważam to za dziecinadę zwłaszcza że nie widzę ku temu powodów gdyż w zadnym wypadku nie czuje że obraziłam np. Twoją osobę a inni od razu Cie atakują. Niemam racji ???? :)
Tak więc wiedz że nie miałam nic złego na myśli czy też do Twojej osoby czy do osób które też tłumaczą :)

ocenił(a) serial na 9
zzuziaaa

Masz rację ;) spoko loko podejrzewam że zawsze na forach wychodzą takie sytuacje ;) tymczasem niebawem 8 odcinek za jakieś 40 minut ;)

ocenił(a) serial na 9
annagiex

hehe annagiex zajefajnie przetłumaczyłaś jesteś extra dzieki wielkie no i czekamy na dalszy ciąg :)))

ocenił(a) serial na 9
annagiex

Dla tych co rozumieją a nie mieszkają w Hiszpanii ;)
http: //tv radio. es/Ver-Antena-3-online/

aruba85

Mi sie nie chce wlaczyc odcinek 4 na kinomaniaku ;/
Wiecie moze gdzie jeszcze mozna go obajrzec ? :D

ocenił(a) serial na 9
OrdinaryGirl_filmweb

Jak zawsze są problemy wieczorami - spróbuj tutaj:
http ://www.putl ocker. com/file/73ED6283BF89CD58#
http: //chom ikuj. pl/victooor/Seriale/Statek+El+Barco+Sezon+3+ES*2bNapisy

annagiex

witam czy może napisy pojawią się w ten weekend bo coś na górze przeczytałem że powinny być :)

ocenił(a) serial na 9
wiemarcel

raczej jeszcze nie bo nie miałam czasu, ale postaram się aby w tym tygodniu były

ocenił(a) serial na 9
annagiex

Dzię-ku-je-my.... :)

aruba85

kiedy będzie tłumaczenie bo nie moge się już doczekać xddddddddddddd

ocenił(a) serial na 5
sowasowaxd

Chyba nie jest trudno przeczytac kilka postów wyżej :]

zzuziaaa

w takim razie to i ja będę miała pytanie do zorientowanych, czy gdzieś w internecie ktoś się natknął na angielskie napisy do el barco?

ocenił(a) serial na 9
miss_calienta

Zajrzyj tutaj http: //subti tles. com. pl/pl/serial,1653,el-barco.html

aruba85

dziękuję, jeśli to pomoże, mogę się zaoferować do przetłumaczenia napisów do odcinka 7, 3 sezonu, gdyż znalazłam napisy po angielsku. Natomiast sama tego nie dopaduje, także mogę przetłumaczyć i wysłać komuś kto się zna na dopasowywaniu.