czy wie ktoś coś o odcinku 4 z napisami :) albo 5 i 6 ...
znalazłam na kino maniaku ale niestety nie jest odcinek tłumaczony w całości ciągle jakiś
dialogów brakuje macie może dostęp do odcinków przetłumaczonych w całości tak jak były
dotychczas ???????????
Raptem paru dialogów nie ma (odc.4) co nie zmienia faktu... bo i tak raczej to nic nie zmienia. Powinnaś się cieszyć, że w ogóle jest jakieś tłumaczenie - że komuś chce się tłumaczyć.
Z tego co wiem, to tłumaczony jest teraz piąty odcinek (przez tą samą osobę co 4 - ze słuchu - i też może być parę braków... co mi wcale nie przeszkadza). Pozdrawiam
spokojnie spokojnie proszę mi tu bez pretensji normalnie się zapytałam , ponieważ wiem że nie tylko ta osoba tłumaczy ze słuch, ale są inne osoby które tłumaczyły poprzednie odcinki i było wszystko ok,być może ktoś miał napisy lub też znał link z filmem i napisami wgranymi do niego od tych osób .... a Ty już nadskakujesz,ja tylko grzecznie zapytałam , więc proszę mi tu nie szczekać ...
A 4 os. z kilkoma brakami to nie katastrofa jak nie chcesz nie oglądaj po prostu, mi nie robi różnicy dlatego oglądam i jestem wdzięczna za tłumaczenie ze słuchu bo wiem że bardzo to trudne
Zuza ja nie chce na ciebie naskakiwać ale chciałabym ci uświadomić jedną rzecz... osoby które tłumaczą odcinki nie robią tego dla siebie bo rozumieją odcinki bez napisów ;) więc poświęcają swój czas dla innych. Ja na przykład ucz się hiszpanskiego tylko pół roku i wzięłam się za to tłumaczenie na prośbę kilku znajomych którzy lubią ten serial (ja tłumaczyłam 4 odcinek ;] ) i sory że nie ma kilku dialogów ale sama byłabym przeszcząśliwa rozumiejąc 100% hiszpanksiego juz teraz ;) nie chcesz nie musisz oglądać, bo nikt ci tego lepiej nie przetłumaczy, nawet nie wyobrażasz sobie ile czasu zajmuje samo tłumaczenie a potem dopasowywanie tych napisów do filmu i ludzie poswiecaja temu wolny czas. Na następny raz bądz ostrozniejsza z takimi wypowiedziami bo nie zdziwie sie jesli osoby tłumaczace przestana tłumaczyc przez takie wypowiedzi jak twoja ;]
jeśli chcecie mogę puścić wodze fantazji i wymyśleć co oni mówią tam gdzie nie rozumiem :P nawet nie zauważycie :P
za twoje wypowiedzi ;) nie martw się 5 się przetłumaczy tylko nie mam za bardzo czasu do tego na dłużej siąść wiec może dopiero w weekend bedzie ;/
Spokojnie. Mi się nigdzie nie śpieszy... może ono być nawet za miesiąc... :) Dziękuję - za to, że Ci się w ogóle chce. A ja właśnie wysyłam na kino maniaka jeszcze raz odcinek 4, bo skarżą się ludzie, że nie odtwarza się heh - wrzucam na inny serwer.
Zauważyłem, że ludzie chcą mieć wszystko podane na tacy, sami nie mogą rozwiązać problemu. Pozdrawiam i życzę Ci miłego dnia :)
drogie Panie przesadzacie ja grzecznie się spytałam a wy wylatujecie na ludzi !!!!!!!!!
Co do annagiex wiem doskonale że to Ty tłumaczyłaś i nie mówię że jesteś taka czy owaka czy źle coś zrobiłaś,zdaje sobie sprawę że tłumaczenie ze słuch jest trudne...
SPYTAŁAM TYLKO GRZECZNIE I NORMALNIE CZY KTOŚ WIE O INNYCH TŁUMACZENIACH ...
Po za tym każdy ma prawo do własnej opinii taka była moja , a to że ktoś fochy szczelna to już nie moja wina :) trzeba trochę wydorośleć
Tyle mam do powiedzenia
spoko ja się nie obrażam :) tylko jak by lepsze tłumaczenia były to już dawno by tutaj były. Chodzi mi tylko o to że jak marnuje sie na to tłumaczenie strasznie dużo czasu a potem ludzie piszą że do dupy to się odechciewa, zrozum :) Masz prawo do opini a ja mam prawo do wytłumaczenia sie ze starałam się mega i jeśli te kilka dialogów tak ci przeszkadzają to czekaj na lepsze napis. Pozdrawiam
Droga annagiex nie chciałam Cie urazić :) popatrz napisałam w pierwszym poście czy jest może leprze,co nie znaczą że mówię że Twoje jest do dupy :) (tylko chodziło mi że lobię jak jest cały hehe z racji tego że nie znam hiszpańskiego sama nie mogę sobie dopowiedzieć tak jak było by w przypadku angielskiego) :) rozumiesz ? :)
Wkurza mnie i to na maxsa jak człowiek daje post który nie obraża nikogo .... a tak jak wyżej nie wymieniając ników tych osób bo szkoda mi na to czasu i chęci ktoś na Ciebie wyskakuje,uważam to za dziecinadę zwłaszcza że nie widzę ku temu powodów gdyż w zadnym wypadku nie czuje że obraziłam np. Twoją osobę a inni od razu Cie atakują. Niemam racji ???? :)
Tak więc wiedz że nie miałam nic złego na myśli czy też do Twojej osoby czy do osób które też tłumaczą :)
Masz rację ;) spoko loko podejrzewam że zawsze na forach wychodzą takie sytuacje ;) tymczasem niebawem 8 odcinek za jakieś 40 minut ;)
hehe annagiex zajefajnie przetłumaczyłaś jesteś extra dzieki wielkie no i czekamy na dalszy ciąg :)))
Dla tych co rozumieją a nie mieszkają w Hiszpanii ;)
http: //tv radio. es/Ver-Antena-3-online/
Mi sie nie chce wlaczyc odcinek 4 na kinomaniaku ;/
Wiecie moze gdzie jeszcze mozna go obajrzec ? :D
Jak zawsze są problemy wieczorami - spróbuj tutaj:
http ://www.putl ocker. com/file/73ED6283BF89CD58#
http: //chom ikuj. pl/victooor/Seriale/Statek+El+Barco+Sezon+3+ES*2bNapisy
raczej jeszcze nie bo nie miałam czasu, ale postaram się aby w tym tygodniu były
w takim razie to i ja będę miała pytanie do zorientowanych, czy gdzieś w internecie ktoś się natknął na angielskie napisy do el barco?