PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609260}

Statek

El barco
2011 - 2013
7,8 6,6 tys. ocen
7,8 10 1 6641
6,0 2 krytyków
Statek
powrót do forum serialu Statek

... to niespotykane "szczęście" załogi statku. W kazdym odcinku borykają się z jakimś
problemem, a to mgła, a to skały, a to wodorosty, burza, dynamit itp itd, i za każdym razem
na końca odcinka ten sam motyw "to koniec! zginiemy co robić?" i zaraz "może się nie udać,
szanse są bardzo małe" ale jednak zawsze hip hip hurra, chwila niepewnosci, genialne
rozwiązane wprowadzane do życia w dosłownie ostatnich sekundach i.. wszystko się
cudownie kończy!
wiem, że to tylko serial no i załoga musi przeżyć, ale jednak ten sam schemat powtarzany w
każdym odcinku szczerze mnie już irytuje, i tak każdy wie, że wszystko na końcu będzie
wporzo. -.-

ocenił(a) serial na 7
Nekori

No właśnie nie do końca można mu to wybaczyć bo to serial. Od czasu do czasu mógłby ktoś zginąć zwłaszcza, że to serial dramatyczny. Ale i tak jest fajny. Przydaliby się tylko redshirci ;)

Nekori

Mnie irytowało na początku, teraz już mniej. Chociaż miałam nadzieję, że Palomares przeżyje to jednak potrzeba "prawdziwego" smutku na statku, a nie tylko chwilowy, wywołany niepowodzeniami miłosnymi czy niebezpieczeństwem.

ocenił(a) serial na 7
joka_2

a mnie zaczęło irytować hdzieś w połowie drugiej serii, bo sytuacje ich spotykające stały się coraz bardziej niewiarygodne z szansą powodzenia jedną na trlion, a i tak za każdym razem jest happy end, więc... nie wiem jak takie cos ma mnie juz zaskoczyć :/
ale skonczyłam dzisiaj drugą serię i mi się mimo wszystko podobało, ale mam też nadzieję, że w trzeciej będzie mniej tak absurdalnych akcji jak np. ta z ratowaniem palomaresa (swoją drogą on jest obleśny xD)