PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=689702}

Steven Universe

2013 - 2019
7,9 2,9 tys. ocen
7,9 10 1 2875
8,0 3 krytyków
Steven Universe
powrót do forum serialu Steven Universe

OKROPNOŚĆ!!!

użytkownik usunięty

Kiedy wróciłem po miesięcznych wakacjach z Angli, gdzie nie było polskiej TV, to zobaczyłem że mój młodszy brat oglądał
sobie CN gdzie właśnie leciała ta kreskówka i on powiedział, że jest ona zabawna. Jak tylko zobaczyłem pierwszy odcinek
tego czegoś to w życiu nie byłem tak bardzo zażenowany widząc jakąś bajkę! Zacznę od razu, że główny bohater jest MEGA
wku@#%!ący! Skończony kretyn, grubas, którego mocą jest jakiś klejnot znajdujący się w jego pępku!? (Uuuuch!! Ochyda!!!
Ble...) Fabuła wydaje mi się być nawet ciekawa i byłby to materiał na jedną z lepszych produkcjii Cartoon Network ostatnich
lat! Natomiast główne postacie żeńskie są naprawdę bardzo ciekawe, ale nawet one nie są w stanie uratować tego gniota!
Chryste!!! CN mogło mieć wreszcie jakąś dobrą kreskówkę, ale... uuuch: ten grubas, klejnot w pępku itd. Mogliby dać na
miejscu głównego bohatera kogoś w stylu Finna z AT (i może być zabawny, ale nie tak że jest rozebrany do rosołu i to z
uśmiechem na twarzy), zamiast tego czegoś co było w stanie spie@#%!yć cały ten show! Błagam zdejmijcie jak najszybciej
tego shita z anteny i dajcie na jego jakąś dawną waszą kreskówkę n.p klasyczne "Looney Tunes" czy niedawno zdjętego "Toma i
Jerry'ego!

Klejnot w pępku kojarzy mi się oczywiście z filmem "Barbarzyńcy":
http://i1050.photobucket.com/albums/s413/indirkal/dream/i5745387_5e2a5970b10f9f2 83320fc5399.png