PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=689702}

Steven Universe

2013 - 2019
7,9 2,9 tys. ocen
7,9 10 1 2884
8,0 3 krytyków
Steven Universe
powrót do forum serialu Steven Universe

Jedna z najlepszych kreskówek jakie ostatnio oglądałem. Ciekawa oryginalna i zabawna. Tak jak jej bohaterowie.

Bardzo lubię w niej to że cały czas są w niej odkrywane coraz to nowe elementy, wątki, i tajemnice.

Najbardziej jednak podoba się to że do drużyny Stevena zaczynają dołączać nowe klejnoty co sprawia że robi się coraz ciekawiej.

W kilku ostatnich odcinkach do drużyny Stevena dołączyła Perydot. Co bardzo mnie ucieszyło bo jest to moja ulubiona postać.

Z tego co widziałem na spoilerach do drużyny wkrótce dołączy także Lapis. Czego już dawno się spodziewałem.

A nie których, w tym także i mnie, ciekawi czy dołączy do nich także Jaspis.
Ja uważam że mogło by to być na prawdę ciekawe i zabawne. Jednak jeśli już to przekonanie jej na pewno nie będzie łatwe. Jednak trudno to stwierdzić, bo jak na razie nie wiele wiadomo o jej dalszych losach.

Nowe odcinki już w drodze. Tak że wszystko się z czasem okaże.

ocenił(a) serial na 8
Silverbolt

Rzeczywiście jeden z lepszych seriali na CN. Pierwsze odcinki były takie komediowe, słodkie i niewinne ale nawet w nich można było zauważyć elementy pasujące do kolejnych odcinków np. W odcinku "Poważny Steven" na ścianach tej świątyni było widać Rose walczącą z jakimś klejnotem (prawdopodobnie diamentem ). Też uwielbiam w tym serialu to że jest tam tyle tajemnic.

ocenił(a) serial na 10
Silverbolt

Czytanie polskich nazw klejnotów jest takie dziwne.

ocenił(a) serial na 8
Silverbolt

Żadnej Jaspis, ten agresywny damskokryształowy berserker kompletnie by tam nie pasował! Co innego Perydot i Lapis Lazuli, od dawna czekałem na ten moment gdy będą w jednej drużynie :>