PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=729348}

Strażacy

2015 - 2016
6,5 4,5 tys. ocen
6,5 10 1 4538
Strażacy
powrót do forum serialu Strażacy

Żałosnee...

ocenił(a) serial na 8

żal mi wszystkich krytyków tego cudownego serialu! wezcie sie ludzie ogarnijcie, jak wam sie nie podoba to k*rwa wypi***alac z przed telwizora !!!

ocenił(a) serial na 1
alexandrax123

a mi żal ciebie, fanko tego "cudownego serialu"... już paradokumenty są ciekawsze, na pewno lepsze aktorsko :) aha, pisownia wulgaryzmów wychodzi ci rewelacyjnie, gorzej z przyimkami... może się domyślisz ;)

ocenił(a) serial na 8
Gemo

ogarnij się człowieku, się zachowujesz jakby ci przeszkadzało, że komuś się podoba coś co tobie się nie podoba

ocenił(a) serial na 1
genki_dama

a skądże ;);) - a tak poza tym, to skąd wiesz jak ja się zachowuję? :) lubię to oglądać - tylko, że dla mnie jest to comic relief, bo tak dziadowski, że aż śmieszny :)

proszę, się "ogarnąć", stres nie służy zdrowiu :)

ocenił(a) serial na 8
Gemo

no to powodzenia z ''trudne sprawy'' czy ''dlaczego ja'' hahah, pasowalbys tam, bo masz jakies problemy hah xd

ocenił(a) serial na 1
alexandrax123

Hehe, co za niewdzięczność :P to ja tu się poświęcałem, oglądałem, żeby podwyższyć wam oglądalność a tu tak się mnie traktuje :D:D ale posłuchałem waszej rady, przestałem oglądać i tak już nie mam powodów, bo zniknął Kubuś i nie mam się z kogo pośmiać :/...

trochę humoru ludzie, koleżanki było mnie żal, więc i mi jest żal koleżanki, no taki ze mnie empatyczny człowiek już :P

P.S. proszę mi tu nie obrażać trudnych spraw, w kategorii najlepszy serial komediowy zasługuje na każdą nagrodę :) hehe

P.s P.s. - to był żart, gdybyś nie zrozumiała :) pozdro

ocenił(a) serial na 8
Gemo

nara gemo, baj baj malolacie !

ocenił(a) serial na 10
Gemo

Bardzo nie ładnie być tak aroganckim i zadufanym w sobie ....

ocenił(a) serial na 1
madej11

to cały ja ;)

ocenił(a) serial na 8
Gemo

Serial jest bardzo dobry i tyle w temacie a Srigaco Fire się chowa.

ocenił(a) serial na 3
alexandrax123

Żal mi wszystkich krytykantów krytyków serialu, takich jak ty. Weź się ogarnij, jak ci się nie podoba, to #%$#%&*(^%#^% z forum i nie czytaj!

ocenił(a) serial na 8
antonego

to niby do mnie ? xd

ocenił(a) serial na 3
alexandrax123

A niby nie?

ocenił(a) serial na 3
alexandrax123

A niby nie?

ocenił(a) serial na 3
alexandrax123

A niby nie?

ocenił(a) serial na 3
antonego

Hmmmm.... Jakiś błąd strony czy cuś? W kokpicie jest nieprzeczytana wiadomość, wchodzę, patrzę a tu po raz kolejny dopisuje moją odpowiedź. Odświeżam stronę i to samo ;)) Wchodzę na zwiastuny, znowu nieprzeczytana wiadomość (ta sama), klikam i... moich odpowiedzi brak ;)) Odświeżam stronę i nagle pojawiają się trzy te same...

ocenił(a) serial na 8
alexandrax123

Zgadzam się z Toba, przeważnie wypowiadają się "wielcy znawcy" pracy strażaka ... tak na prawdę zapewne nie mają zielonego pojęcia o tym jak to wszystko wygląda ale wiadomo, zobaczy sobie odcinek czy dwa i już wielka krytyka za zachowanie, ujęcia kamer, to że ktoś tam jest nieogolony ... serio?! to jest serial który ma się przyjemnie oglądać i nie pokazuje aż tak bardzo jak wygląda ta służba bo tego nie da się zwyczajnie tak dosadnie pokazać! Mnie osobiście serial wkręcił, przyjemnie się go ogląda i co dla mnie najważniejsze nie mogę doczekać się następnego odcinka ;)
p.s
Wiadomo jak każdy serial ma swoje błędy, niedociągnięcia itd.ale to wciąż tylko serial...Jeśli się komuś nie podoba to zapraszam na Polsat2, tam macie cały dzień "super seriale" xD

ocenił(a) serial na 8
Wifirifi

nom przynajmniej jeden porządny fan strazaków :) przeciez to super serial ! tez czekam na kolejny odcinek.
a dla tych co nie lubią tego oglągać: przed telewizor i "moda na sukces" czy cos w tym stylu xd hahaha

ocenił(a) serial na 8
alexandrax123

"Moda na sukces" już niebawem w tvn xD to będą mieli co oglądać haha

ocenił(a) serial na 3
alexandrax123

"Cudowny serial" ?????????????? Litości !!!!!!!!!!!!!!!
Chyba nie oglądaliście porządnego serialu.

ocenił(a) serial na 8
speedy179

Cudownym bym go nie nazwał ale totalnym gniotem również nie ... a oglądałem już na prawdę sporo seriali Polskich jak i zagranicznych :)