Obejrzałem cały sezon i jeśli mam być szczery to jestem trochę zawiedziony. Może dlatego że już za dużo w swoim życiu obejrzałem filmów w takim klimacie. Winona Ryder mnie drażniła, klimat taki sobie, efekty nie rzucają na ścianę. Nie polecam. Albo tak, to serial raczej dla młodzieży niż starszych...
A najgorsze, że powstaje drugi sezon. Paradoksalnie, gdyby osiem powstałych odcinków rozwinąć na trzy kilkunastoodcinkowe sezony, byłaby to całkiem niezła opowieść, a tak jest to głupia opowiastka, w której od schematyzmów się roi, a aktorstwo niemal bez wyjątku (poza Davidem Harbourem i Winoną Ryder) jest co najwyżej przeciętne. Denerwuje też nierówna długość odcinków.
Panowie i Panie. To może inaczej :) Zasypcie mnie proszę jakimiś tytułami filmów które mają coś do pokazania. Mogą być nawet seriale :)
Mini serial - "Koniec dziecinstwa"
Film, horror - "Cos za mna chodzi"
Film, thriller -"Chlod w lipcu"
Dziękuję. Mimo tego że zdziwiły mnie oceny, to zaczynam od "Chłodu w lipcu" :)
"Chlod w lipcu", najlepszy wedlug mnie. Swietna , zanakomita wrecz muzyka i wspaniale oddane czasy lat 80. I oczywiscie sama fabula.
Oceny na FW sa zbyt niskie lub zbyt wysokie. Tym sie nigdy nie sugeruje.
Panie. Dzięki :) Masz Pan u mnie plusa ;) Właśnie skończyłem oglądać i powiem szczerze: PODOBAŁ mi się. W pewnym momencie się zgubiłem ale dalej wiedziałem o co chodzi. 3 bardzo ładne rzuty kamer. Muzyka.... Hmm... Gdzieś to już słyszałem ....