PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=750359}
8,2 315 tys. ocen
8,2 10 1 314763
7,4 83 krytyków
Stranger Things
powrót do forum serialu Stranger Things

Skończyłam oglądać czwarty odcinek trzeciego sezonu i mam dosyć. Idiotyczne wątki i wydarzenia, brak mrocznego klimatu, bohaterowie są spłyceni i można poczuć wymyślanie na siłę dalszej historii... kompletne rozczarowanie

ocenił(a) serial na 8
camelflo

Miałem dokładnie takie same odczucia. Po 4 odcinku się trochę rozkręca ale nie licz na rewelacje. Można obejrzeć ale z sezonu na sezon coraz słabiej. Można by jakoś jeszcze pociągnąć uniwersum bo ma ciekawy i nostalgiczny klimat ale jak zauważasz wydaje się momentami trochę już na siłę więc pytanie czy warto.. Jak by zakończyli na 3 sezonie prowadząc zakończenie bez furtki było by poprawnie a tak pozostaje drobne rozczarowanie

ocenił(a) serial na 9
Kraq

ten sezon nie jest dla fanów horroru, simple as that. Nostalgia, klimat, lata 80 - troche jak powiesci Kinga od kilkunastu czy wiecej lat - kiedys kojarzonego glownie z horrorem

ocenił(a) serial na 8
Ekseption

Polski widz kojarzy horror głównie z jump scare'ami.

camelflo

W pierwszym sezonie fajnie było obserwować ich przyjaźń i determinacje w szukaniu przyjaciela. A s 2-3 nie ma tego.

ocenił(a) serial na 8
camelflo

Klimat jest fenomenalny! Jak na eitisy przystało. Do tego to dobrze, że po dwóch sezonach szarości dostajemy dla odmiany kolory