PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=750359}
8,2 315 tys. ocen
8,2 10 1 314690
7,4 83 krytyków
Stranger Things
powrót do forum serialu Stranger Things

Skąd tak wysoka ocena tak cienkiego serialu? Obejrzałem kiedyś 1 sezon bo był tak reklamowany i Co? totalna padaczka, jak zwykle serial przereklamowany. Obejrzałem sezon 2 z myślą że będzie lepiej, bo ludzie tak chwalą, a okazało się jeszcze gorzej... Gra aktorska tak śmieszna że nie wiem czy się śmiać czy płakać, efekty specjalne jak z TV Puls, i w ogóle bez żadnego pomysł sezon 2, po co pchać ten sam syf co był w 1 sezonie? Nic nowego, film max 2/10!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 1
jp2

No z hejtami trzeba żyć wiec ci wybaczam, ale nie hejtuj osób, bo nie wiem czy mama nauczyła, wiesz co to jest gust :P ? no raczej nie wiec powodzenia, gdy dorośniesz to zrozumiesz. Pozdro

ocenił(a) serial na 10
elosidzej

Jeżeli mój post był hejtem, to jak nazwać to co napisałeś w treści swojego tematu?

ocenił(a) serial na 8
elosidzej

No dla mnie osoby oceniające takie filmy jak: Avengers Czas Ultrona czy Tron Dziedzictwo na 10, jest po prostu nieporozumieniem. No ale są gusta i guściki

ocenił(a) serial na 9
elosidzej

obejrzaleś pierwszy sezon, który był tragiczny i mimo to obejrzałeś później cały drugi sezon? naprawdę nie masz nic lepszego do roboty w życiu, jak oglądać coś co uwazasz za tragiczne? :D

ocenił(a) serial na 10
elosidzej

I piszesz takie rzeczy oceniając Jak wytresować smoka 2 ,Avengers i Tron na 10 ( nie wspominając o komentarzu pod Obecnością 2). Widać ,że nie żyłeś w latach 80tych i nie masz pojęcia dlaczego ten serial jest nakręcony w ten ,a nie inny sposób, więc twoja wypowiedź jest co najmniej nie na miejscu. Chociaż i tak stawiam, że jesteś zwykłym trollem w wieku około 20 lat. Pozdrawiam. Serial jest czołówką seriali jakie kiedykolwiek oglądałem. Gra aktorska tych dzieciaków jest na wysokim poziomie, a klimat i muzyka to po prostu kwintesencja lat 80tych.

ocenił(a) serial na 8
elosidzej

Obecność 2 10/10 hyhyhy .