Polaczenie supermana, naznaczonego, oni, ducha i detektywa.. To nie mogło się udać...
Nie wiem czemu miałby być dla gimnazjalistów ale dla koneserów kina i lat 80 w kinematografii doskonały.
Pewnie dlatego że w roli głównej grają dzieci? to nie jest horror ani żaden S-F tylko film familijny letki thriller i tyle.
Może po prostu nie masz potrzeby czucia klimatu lat 80. Nie dane mi było żyć w tamtych czasach ale kiedy tylko mogę to staram się wczuć w ten klimat. Plakaty klasyków na ścianach. Po prostu na każdym kroku w 2016 roku hołd oddawany tamtym czasom.
co to za argument w ogóle? Że w jak w rolach głównych grają dzieci, to jest serial dla gimnazjalistów?xD odmłodziłeś mnie trochę, dzięki ;)
Mnie nawet nie przeszkadza że grają dzieci. Ale serial ma naprawdę denną fabułę żadnych zwrotów akcji niczego nie pisze że serial jest tragiczny ale ma bardzo zawyżoną ocenę
Trzeba być bałwanem, aby twierdzić że Stranger Things jest dla gimnazjum, które notabene niedługo zniknie. Przynajmniej z polskiej karty nauczania.
Dla jak ty to twierdzisz gimnazy jest The 100, Teen Wolf, The Vampire Diaries, The Shannara Chronicles - te seriale tak. Są o dzieciach dla dzieci, które walczą z systemem, pozjadały wszystkie rozumy i nie wytłumaczysz im nic.
Wróć... Zapomniałem o kolejnym gimbazjalskim dziele, na pewno przypadnie ci do gustu "Scream TV Serial".
To właśnie w tych serialach, które wymieniłem, dzieci ratują/starają się uratować świat.
Gdybyś bardziej uważał to zauważyłbyś że jesteś w błędzie.
Według twoich zapewnień iż jest to serial dla gimnazjalistów "Stranger Things" musiałby się skończyć tak że [SPOILER] to dzieci wchodzą do drugiego wymiaru, to dzieci rozprawiają się z "potworem", gdy w tym czasie dorośli piją kawkę na posterunku wraz z rządowa agencją.
Skończył się bo idzie szkoła, a dzieci jak to dzieci maja chodzić do szkoły wiec dlatego serial był na wakacje by dzieci mogły go obejrzeć, a ze idzie szkolą nie bedzie 2 sezonu itp
Czy ja wiem... Nie ma potrzeby 2 sezonu. Zakończenie było odpowiednie pod serial takiego klimatu. Nie to co inne superprodukcje gdzie na siłę robią tasiemce po 6, 8 sezonów albo i lepiej.
są gusty i guściki, ale jak widać po ocenach i po miejscu w rankingu, jednak się udało ;)
A co się miało udać? dzieci do szkoły a nie do filmy, jedyne co dobre napisy końcowe. Zastanawiałeś się czemu ten film dali wakacjami? by dzieci mogły obejrzeć go.
Najlepsze jest to, że te dzieci chodzą do szkoły i jeszcze nagrywają serial, a ty siedzisz i tylko hejtujesz. Jak widać dzieci, a mądrzejsze od ciebie. Polecam tobie wrócić do szkoły, aby nauczyli cię ortografii, bo nie za bardzo ci to wychodzi. Ale czego można się spodziewać po człowieku, który ma "f*ck'a" na avatarze. Czyżby mentalność ameby umysłowej? Możliwe.