Nie, nie będę oceniał tego filmu, bo nie jestem już w "tym" wieku, żeby krytykować filmy dla dzieci i młodzieży ;). Mnie raczej śmieszy, podobnie jak traktowanie go jak arcydzieło przez dorosłych, poważnych ludzi, no ale miłej zabawy :).
Tak na marginesie polecam świetny polski serial dla młodzieży: "Podróż za jeden uśmiech" :).
No tak, no bo byłem ciekaw, skoro czytam jak to ludzie oglądając ten film niemal dostają zawału z zachwytu :). Rzadko się zdarza tak wysoko oceniany serial. Horror mógłby się zacząć dopiero w 8. odcinku drugiej części, jednak nawet w grozie slashera dzieci zachowują się jakby bawiły się zabawkami, a nie przeżywały horror :). A najbardziej w tym "kinie grozy" (uwaga spojler!) podobało mi się to, że jak chcesz, żeby nie rozpoznała cię policja to najlepiej zrobić sobie irokeza po czym... założyć maskę rozwalając jednego "bandziora" po drugim :D.
Nie, no tak, że... Jak będzie następna seria to też obejrzę ;). A co mi tam.
Przez poważnych ludzi powiadasz. To nie do końca taka zabawa, gdyż duchy i reinkarnacja oraz zjawiska paranormalne są faktem