Długo zwlekałem aż w końcu z nudów obejrzałem pierwszy odcinek i tak w 4/5 dni obejrzałem całość. Serial super, jest pare spraw o które można się przyczepić ale jak dla mnie ocena 8.5 na filmwebie uzasadniona. Zakochałem się w tym serialu ale mam nadzieję, że 3 będzie ostatnim, już mogli nawet na 2 skończyć.
Takie zakończenie gdzie sami sobie dopowiadamy dalsze losy, jak właśnie w zakończeniu 2 sezonu, gdzie wydaję mi się, że fajnie wszystko... prawie wszystko 'zamknęli' hehe...
Oczywiście chciałby się oglądać i śledzić losy bohaterów ale wiemy jak 'amerykańce' ciągną serie i psują je z sezonu na sezon, przykład: The Walking Dead
A waszym zdaniem? Chcielibyście, żeby seria ciągnęła się w nieskończoność? (gdzie znając życie pewnie co sezon było by gorzej D:) Czy podzielacie moje zdanie?
No i oczywiście wielki plus za obsadę i grę aktorską młodych ale naprawdę utalentowanych aktorów :)
Nie mam pojęcia, dlaczego ludzie się tak czepiają tego sezonu. Jak dla mnie był świetny, choć trudno mi porównać z poprzednimi, bo je oglądałem dość dawno, to jednak uważam, że mu niczego nie brakuje, a klimat, fabuła i postacie dalej są rozwijane na wysokim poziomie. Całość obejrzałem na raz i cholera, czekam na kolejną część. A ta z pewnością powstanie, zresztą scena po napisach mówi sama za siebie, pozostaje tylko czekać na potwierdzenie.
Niby dlaczego masz nadzieję że nie będzie więcej sezonów? Bo tobie się już nie podoba? Nie musisz oglądać. Nikt ci nie karze i nie zmusza. To takie mundre myślenie (bardzo polskie zresztą): mi się nie podoba, więc oby juz tego nie robili.
Pf.
A twórcy przed 2 sezonem już mówili, że mają historię rozpisaną na 4-5 sezonów.