Wypowiadamy się pozytywnie lub negatywnie na temat różnych postaci serialu.Ktoś nawet założył wątek o "Żywiołowym" tacie Mika ( ja tam go bardzo lubię ) aż dziwne że nikt nie wspomniał o nauczycielu fizyki ze szkoły do której chodzą chłopcy.Przeglądam forum i ani słowa.
Według mnie bardzo pozytywna,zakręcona budząca sympatię postać.Chętnie pomagał chłopakom nawet w sytuacjach w których na ludzki rozum były nie do pomyślenia.Zawsze pozytywnie nastawiony z tym swoim śmiesznym wąsikiem.
SPOILER :
Rozwalił mnie ten odcinek kiedy ogląda ze (swoją dziewczyną ? ) jakiś horror i bawi się świetnie a tu dzwonią do niego chłopaki z pytaniem co jest potrzebne do przyrządzenia tej kąpieli (dla Nastki ) ten próbuje ich najpierw spławić bo chce jak najszybciej wrócić do swojej dziewczyny ale pod szantażem ( jak zawsze) wszystko tłumaczy im ze szczegółami.
Koleś jest zaj....y :)
Co ja bym dała za tak dobrego i pełnego entuzjazmu nauczyciela.
Dżizaaas z takim kolesiem nawet histy bym się zaczęła uczyć (a u mnie z przedmiotami humanistycznymi kiepsko ;D ).
Postać bardzo pozytywna. Polubiłam go od samego początku.
Liczę, że w 3 będzie go więcej.
Jedna z moich ulubionych postaci w serialu. Nauczyciel, o którym marzy każdy dzieciak, pełen pasji i wiary w swoje powołanie, a do tego gotowy poświęcić własny wolny czas. Zdobył moje serce, od pierwszej sceny:
- Mike: Przyszło?
- Przykro mi. Nie lubię przekazywać złych wieści, ale... przyszło :)