Nie polecam oglądać tego sezonu tak szybko, bo potem będziecie żałować...
Ja drugi sezon będę chyba oglądał tak, że jeden odcinek co miesiąc, bo to straszne uczucie... Jeden z najlepszych seriali, jakie widziałem.
Kiedy zaczęłam oglądać ST, serial od razu mnie wciągnął na maksa. Z ciekawości wchodzę na to forum, pierwsze co się rzuca w oczy to Twój komentarz ''nie polecam oglądać całego sezonu jednego dnia''. Myślę sobie ''a, pieprzyć to, nie dam rady się powstrzymać''. Teraz żałuję, bo brakuje mi ST, więc muszę ci przyznać 100% racji :D 3 sezon będę oglądać grzecznie, po odcineczku na dzień ;D
Czytałam ten komentarz zanim zaczęłam oglądać Stranger Things kilka dni temu... obejrzałam całe dwa sezony w tym czasie, skończyłam 3 dni temu i dopiero teraz Cię rozumiem... tęsknię za tymi dzieciakami! To aż niewiarygodne! ❤
Szanowny NYCZUS, moim zdaniem, nie widzę tutaj znaczenia :) obejrzałem w ciągu dwóch dni 2 sezony, po każdym odcinku skusiło mnie do obejrzenia kolejnego odcinka, bo w ten sposób łatwiej mi było zapamiętać całe historie i dlatego po całym nieskończonym seansie zasłużył na wysoką ocenę :) po 1-szym dniu po obejrzeniu pierwszego sezonu trochę się zawahałem jak go ocenić, może dlatego krótko było i nie do końca byłem w stanie rozpoznać fabułę... wiesz, z logiką, z sensem tworzenia takiego gatunku w serialu. Po drugim sezonie zbierałem trochę więcej myśli i w pewnym stopniu przekonał mnie bardziej, że ta produkcja jest świetnie zrobiona. Dobrze wiedzieć, że jest wyjątkowy :) Na bank będzie kolejny sezon o ile się nie mylę, a to pozostanie kolejna zagadka do rozwikłania. Pozdrawiam