PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=750359}
8,2 315 tys. ocen
8,2 10 1 314730
7,4 83 krytyków
Stranger Things
powrót do forum serialu Stranger Things

Nie jestem jakąś mega fanką drugiego sezonu jasne byl świetny ale mam sporo zarzutow do niektorych wątków zwłaszcza związanych z Eleven. Za to jeden element który był bezdyskusyjnie genialny to właśnie ten występ aktorski. Postanowilam poruszyc ten temat bo wydaje mi sie ze za malo osob mowi o tym jaka swietna to byla rola. Jak widzę średnia 8,1/10 na FW to mnie krew zalewa. Will w drugim sezonie skradł show wszystkim łącznie z Eleven. W pierwszym sezonie był punktem odniesienia fabuły, jego wątki służyły bardziej do rozwoju innych postaci niż jego samego i więcej się o nim mówiło niż sam się pojawiał. W tym sezonie jest głównym bohaterem. Aktostwo w niektórych scenach było niesamowite np. w scenie "podpalenia" Willa. Liczę na to że w 3 sezonie jeszcze więcej czasu poświęca tej postaci.

ocenił(a) serial na 7
Dora132

Oj, zgadzam się, był genialny. Czasami byłam w szoku, jak takie dziecko potrafi zagrać lepiej, niż nie jeden dorosły aktor w tym serialu. Był niesamowity. Dobrze, że dano mu możliwość wykazania się, bo rzeczywiście w pierwszym sezonie praktycznie nie zwróciłam na niego uwagi.