PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=750359}
8,2 315 tys. ocen
8,2 10 1 314690
7,4 83 krytyków
Stranger Things
powrót do forum serialu Stranger Things

Znaczy nie tak na 1, ale powiedzmy 2 albo 3. Ilość głupizn w tym serialu jest naprawdę wysoka. Właściwie to sam serial jest głupizną. Aktorstwo jest fatalne, a najgorsza jest Winona Ryder. Jednak to wciąż za mało żeby przyznać 1. To co mnie skłoniło do wystawienia takiej oceny to oczywiście ranking, na który tak wszyscy narzekają. Serial w błyskawicznym tempie pnie się w górę. Już teraz wyprzedził genialne produkcje takie jak Fargo i Fullmetal Alchemist, a lada moment przeskoczy Rodzinę Soprano. Ktoś będzie chciał zobaczyć dobry serial, a trafi na takie dziadostwo skierowane dla fanów durnych filmów z lat 80. Tylko współczuć.

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
Marcin_CHC

Aktorstwo jest fatalne? To ty chyba inny serial ogladales, role Dustina i El są swietne i bardzo dobrze zagrane.

owned_15

Dustin świetny, El tragiczna.

ocenił(a) serial na 9
owned_15

Jedno jak i drugi zagrał dobrze.
Patrząc na ich wiek i na specyfikę serialu to odegrane role były bardzo fajne.

ocenił(a) serial na 6
owned_15

aktorstwo jest fatalne, a Winona Ryder wypadła najsłabiej - irytująca i męcząca.

użytkownik usunięty
Marcin_CHC

Dobrze gadasz piszesz.

ocenił(a) serial na 9
Marcin_CHC

Low quality bait XD

ocenił(a) serial na 1
meszek

Masz zupełną rację. Wystawianie wysokich not takim dziadostwom to marny pomysł na trolling. Mnie to w ogóle nie rusza. Jestem co najwyżej zawiedziony.

ocenił(a) serial na 8
Marcin_CHC

Że co? fullmetal alchemist? Może niedługo Pokemony wciśniesz?

Serio, ale jak można porównywać ten serial z jakąś chińską bajką?

ocenił(a) serial na 1
Calvex

Przecież ten film jest tak żałosny że nie powinien być nawet w rankingu. Za Muminkami co najwyżej. Dlaczego durne filmy Spielberga jak Park Jurajski mają ocenę 7, a serial, który się wzoruję na ich najgorszych elementach ma średnią 8,5 i jest 12 w rankingu O_o

ocenił(a) serial na 1
Marcin_CHC

Oooo i tu się z tobą zgodzę w 100% wiele b.dobrych filmów Spielberga ma niską notę, to przez hejtów bo zaniżają ocenę, a ten serial ma wysoką notę bo 70% nie obejrzało a daje 10 a większa polowa to dzieci wiec ocena wysoka.

ocenił(a) serial na 3
Marcin_CHC

popieram w całej rozciągłości

ocenił(a) serial na 1
Marcin_CHC

Też się wkur... ale zrozum że ten serial jest kierowany dla dzieci bardziej, niż dla dorosłych

ocenił(a) serial na 10
elosidzej

No właśnie... nie.

ocenił(a) serial na 8
Marcin_CHC

No to w końcu jak? Piszesz, że zasługuje na ocenę 2 albo 3, a dajesz 1.

Marcin_CHC

Ja zaczełem zwracać uwagę na idiotyczne decyzje bohaterów od odcinka 7. Wcześniej było parę niedociągnięć ale klimat i amtosfera nadrabiały te zaległości. Jednak odcinek 7 i 8, to już totalne odlot. Bohaterowie ze sceny na scenę wygadują głupstwa, robią głupstwa i ogólnie zachowują się jak banda bezmózgich imbecyli. Scena w tym labolatorium mnie rozbroiła. Zamiast włączyć spryskiwacze w całym budynku (bo jak się okazało, stworzenia te boją się wody) to nie.

ocenił(a) serial na 9
forek23

Źle zrozumiałeś ten fragment, te zwierzęta nie boją się wody. On włączył natrysk na innym piętrze, a ten zwierzak to usłyszał i poszedł za dźwiękiem zawracając od kryjówki Boba. Ja tak to zrozumiałem.

ocenił(a) serial na 9
Marcin_CHC

"wyprzedził genialne produkcje takie jak Fargo", dał 1, pieprzony hipokryta, takie osoby jak Ty powinny mieć zakaz oceniania czegokolwiek, a nakaz leczenia się psychiatrycznie.

ocenił(a) serial na 1
Marcin_CHC

Niestety, pełna zgodność z Marcin_CHC. Na trzeźwo nie da się nijak oglądać (Horror, Dramat i Tragedia w jednym).

ocenił(a) serial na 9
Marcin_CHC

To się czyta reckę przed obejrzeniem geniuszu, a nie hejtuje czyjeś upodobania do kinematografii lat 80. :/

ocenił(a) serial na 4
sailorthoth

Reckę? Recenzja jest subiektywna. Żadna z recenzji nie podziela mojej opinii, że ten serial to gniot.