PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=750359}
8,2 315 tys. ocen
8,2 10 1 314763
7,4 83 krytyków
Stranger Things
powrót do forum serialu Stranger Things

kolejny błąd

ocenił(a) serial na 9

zawsze można popełnić błąd ale czasem (często;) się go powiela. jaki błąd? uprzedenie serial Stranger Things nie był mi obcy tzn wiedziałem o jego istnieniu ale jakoś nie byłem przekonany oglądać? nie... plakat z dzieciakami w tle.... hm..... dla nastolatków a może nawet dla dzieci .... nuda. zmiana po obejrzeniu najnowszego HOT SHOTS. Pani Dorotka (jak zwykle w elegancko ubrana;) mówi coś co dało impuls do obejrzenia: ".... i jeszcze bardzo dobry i bardzo któtki news żeby nie psuć zabawy osobom które jeszcze jakimś cudem nie wiedziały serialu "Stranger Things" otóż....". I koniec objerzenie pierwszego odcinka i ..... cholera omineła by mnie taka produkcja. Serial wciąga a jak wciąga to ocena nie może być niska :D bo ten serial jest po prostu rewelacyjny. może troszkę końcówka słabnie ale ogólnie poziom godny naśladowania. Czy serial jest kierowany do 10 czy 15 czy 100 nie istotne mi sie podobał i mogę go polecić kto lubi Dramat, Horror, Sci-Fi z dużym naciskiem na Sci-Fi. Oczywiście plus scieżka dzwiękowa :)